Putin rozmawia przez telefon... Po chwili zasłania słuchawkę ręką i mówi - Wezwać mi tu admirała floty północnej! Wchodzi admirał. Putin się pyta: - Czy mieliśmy dzisiaj jakieś straty we flocie? - Nie - odpowiada marszałek. - Na pewno? - upewnia się Putin. - Żaden okręt nie zatonął, żaden nie zaginął, wszystkie łodzie podwodne wypłynęły na powierzchnie? - Na 100% - zaklina się admirał. Putin podnosi słuchawkę. - Przykro mi, Obama. A4 - pudło!
Rozmawiają młode ziemniaczki w przedszkolu: - A mój tata ma mundurek i jest policjantem... - A mój jest okulistą i bada oczka kartofelkom... - A mój nazywa się Fritz i trzyma nas w piwnicy...
Podchodzi żona do męża i mówi. Widziałeś kiedyś pogiete 100 zł? Nie To patrz.i gniecie banknot 100zl A widziałeś kiedyś pogięty 200 zł ? Nie To patrz.i gniecie banknot 200 zł A widziałeś pogiete 100 tyś. Zł ? Nieeee To patrz.Jest w naszym garażu
- Mamo, mamo, kup mi lizaka! - Ledwo nas stać na chleb, a ty chcesz lizaka! Marlboro czerwone poproszę.
Pani w szkole pyta Jasia: - Jasiu jaki jest najszybszy zwierz na świecie? - Gepard proszę pani! - A jaki jest najszybszy ptak na świecie? - Ptak geparda proszę pani!
To i ja się dołożę: - Dlaczego dzieci w Afryce bawią się dłużej? - Bo nikt ich nie woła na obiad *Na sali słychać śmiech i oklaski*
Jak suchar, no to będzie suchar.. Mąż i żona u psychologa, pierwszy wchodzi mężczyzna, lekarz pyta się: - Jak panu minął dzień? - Dobrze, Bóg znowu się do mnie uśmiechnął - Ale.. Jak to? - No.. Gdy wszedłem do łazienki, to zapalił mi światło, a gdy wyszedłem, to zgasił. - Dobrze, dziękuję. *Wchodzi żona, lekarz powtarza to co powiedział mu jej mąż* *Żona po chwili wstaje i rwie się do drzwi* - Proszę pani, jeszcze nie skończyłem, gdzie pani idzie? - Ten debil znowu nasikał mi do lodówki.
Jest lekcja, pani pyta dzieci: Co daje nam krówka? Dzieci: Mleczko! Pani: Dobrze. A kurka? Dzieci: Jajko Pani: No pięknie! A świnia? Dzieci: Zadania domowe!
Policjanci szukają poszukiwanego. Pytają 3 panie o wszystkie podejrzane rzeczy. - Ten pan nie ma lewego ucha - powiedziała pierwsza. - Ten pan nie ma lewego ucha - powiedziała druga. - Ten pan nosi szkła kontaktowe - powiedziała trzecia. - Skąd pani wie? - pyta policjant - Skoro nie ma lewego ucha, jak może nosić okulary?! BA DUM TSSS......
Teściowa rozmawia z zięciem -Skoro mnie nienawidzisz,to dla czego poobklejałeś cały dom moimi zdjęciami ? -Żeby wystraszyć złodziei Czemu biologia jest homofobiczna ? . . . . . . Bo są heterotrofy,a nie ma homotrofów ;p;
- Mamo, ja już naprawdę nie będę miał więcej pryszczy? - Nie, nie będziesz miał. - Ale obiecujesz? - Tak. - A skąd wiesz? - Bo już nie ma miejsca.