Imię: Dawid Kicinger Dokładny nick w grze: SuperiorPower Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dzennie gram okolo 3 godzin, najczesciej gram w the hive i craftapple Data urodzenia: 21 Sierpnia 1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 16 maj 2013 (1.5.2) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: czerwiec 2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: tak za hacki ale juz je usunalem i juz wogule ich nie chce uzywac w przyszlosci Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chcialbym zmienic ilosc ludzi co sie przezywaja na serwerze, a jesli chodzi o sam serwer to bym nic nie zmienil bo wydaje mi sie ze jest super taki jaki jest. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiazek pomagac wszystkim co potrzebuja pomocy i ma tez uwazac na to zeby regulamin byl przestrzegany, jesli nie jest przestrzegany to osobie mozna powiedziec zeby przestal/a a jak nie przestanie do dac kicka, jesli to by nie zadzialalo to zreportowac do admina na forum Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubie pomagac ludziom i znam sie na craftapple wiec mogl bym pomagac z roznymi problemami, widzialem tez mnostwo graczy co nie przestrzega regulaminu i widzialem graczy co hakuja, chce zostac pomocnikiem zeby tego zaprzestac. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: na forum albo do admina Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: wydaje mi sie ze tak bo lubie pracowac z innymi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak mialem 9 lat przeprowadzilem sie do Wielkiej Brytanii, przeprowadzilem sie dla pieniedzy bo w Polsce bylo slabo. Moje zycie teraz jest angielkie, nie mowie ze jestem anglikiem ale tyle sie rzeczy zmienilo we mnie od czasu wyprowadzki. Bylem ponury i nie lubialem jak ktos probowal mi pomoc bo bylem pewien ze wszyscy robia to zle a ja dobrze, jak sie przeprowadzilem to dopiero w Anglii dowiedzialem sie ze trzeba sluchac innych bo to oni moga wiedziec cos czego ty nie wiesz. A teraz jestem wesoly i szalony, nie moge uwierzyc ze az tak bardzo ten kraj mnie zmienil. Mam teraz 17 lat i chodze 3 dni w tygodniu do szkoly. Określ swoją dyspozycyjność: jestem dyspozycyjny w prawie kazdej chwili jak nie jestem w szkole, moge od razu ludzia pomagac jak o to prosza, bo mysle ze jesli potrzebuja pomocy to czemu maja czekac jak od razu mozna to z nimi zalatwic i im pomoc Umotywowanie podania: Prosze o przemyslenie mojego podania poniewaz bardzo bym chcial zostac Pomocnikiem, wiem ze pomagac mozna nawet bez rangi ale z ranga gracze pytaja jeszcze o pomoc