Dokładny nick w grze: SuperPigMan Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Codziennie nawet po kilka godzin Ile masz lat: 21 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: survival Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: miesiąc Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Trudno powiedzieć. Każdy serwer ma inne Dlaczego Ty: Mam doświadczenie, gdyż na niejednym serwerze miałem range admina, pomocnika czatmoda itp. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: nie zawieram sojuszy z graczami, co oznacza, ze nie da sie mnie namowic na itemy itp. Staram sie jak najczesciej dogladac zarowno serwer, jak i graczy aby nie robili nic, co nie zgodne z regulaminem Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: zadnych znaczących nie zaobserwowałem Wymień kilku członków ekipy: MrAstar, adsone XInfiniterX, Blavck, ThreeEyedMaster, Phantom Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaga administratorom, nie ingeruje w prywatne sprawy graczy, pilnuje aby gracze nie lamali regulaminu serwera, zglasza uwagi administracji
Co do tego na nie, pomocnik na innych serwerach mial wszystkie komendy co do czatu, mogl kickowac, tepac vanish'owac. nic wiecej. nie jestem tu pomocnikiem, wiec skad niby mial bym wiedziec do jakich komend jesczze ma dostep pomocnik? co do czasu. tak kilka godzin. Nikt nie siedzi po 24 godziny dziennie a wiekszosc adminow modow itp. wchodzi powiedzmy srednio co godzine na godzine. Rozumku troszke Krzysiu ^^ moze i mam krotki staz na serwerze, jednakze mam doswiadczenie co raczej jest wazniejsze. Rozumiem ze ktos po prost moze mnie nie znac, nie wnikam. co do obowiązków, nie sądze aby coś było nie tak.
Radziłbym zapoznać się z tym zanim napiszesz kolejne podanie... http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2269
SuperPigMan - wszystko masz wypisane na forum. Wystarczy trochu chęci i sobie poczytać i zapoznać się z całym serwerem. Co do Podania jestem na Nie.
Powiem tak pigman troszkę rozumku, Jeśli pytasz się o takie rzeczy to znaczy że wbijasz na forum i odrazu podanie, jestem jak najbardziej na NIE i proszę o nie obrażanie mnie. Według mnie nie masz już szans Dziękuje
1. To nie jest moje multikonto. 2. Nie tylko ja korzystam z IP mojego komputera. 3. Ale nie będe tutaj poruszać kto mieszka u mnie w domu ... Pozdrawiam
Zaczynasz gadac jak Patryk12. Po punkcie 2 widać że kłamiesz. Nie przystoi pomocnikowi dawać sobie reputki z multikont Zobaczmy co na to Infi.
@up Co z tego, myślę, że dopiero MASOWE dodanie reputek może skończyć się ewentualnie warnem. Dodawanie sobie reputek na multikontach forumowych (o ile takie istnieje) nikomu przecież nie szkodzi. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam