Witam. Czy jest szansa na to aby SuperVip posiadał komendę /fly??? Mógłby wtedy być droższy i ludzie by go kupowali tak czy siak. Ponieważ według mnie dużo obecnych SuperVip'ów cieszyłoby się gdyby mogli sobie np: wybudować szybciej dom, przemieszczać się szybciej itp. Komenda /fly mogłaby być jedynie wyłączona na mapie surowcowej aby nie uciekać z PvP. To moja propozycja
Oczywiście, że na nie. Svip mógłby kampić na survivalu, w netherze a w endzie mógłby lecieć obok smoka i zadać największe obrażenia.
Kiedys był fly dostępny tylko ja własnej działce ale skoro wycofali to były powody. Proponuje zeby nie wypowiadać sie jak nie masz zakupionej uslugi
Na TAK. Pod warunkiem że /fly będzie zablokowany na mapie surowcowej , w endzie i netherze oraz podczas PVP a cena SVipa wzrośnie o parę złoty żeby miało to jakiś sens
A jak by wam latał na spawnie i by zbierali exp ze smoka kresu by uciekali w ct dzięki fly (nie mówię o marysi).
Odbyciaks, jak o budowanie idzie, to: * cała atrakcja, jak klocki stawiasz, i na " ryj" spadasz *, żartem mówiąc Musisz dom budować? Szałas zrób i już xd.