Witam, wpadłem na pewien pomysł wspierania finansów serwera Otóż chodzi o dodanie do Sklepu opcji "Datek na Serwer - Symboliczna Złotówka". Powinno to działać na zasadzie wysłania sms dla tych co nie posiadają innych metod płatności Ci co je posiadają mogą naturalnie zrobić przelew bez prowizji Uważam, iż podliczając każdą złotówkę, będzie można wesprzeć koszt utrzymania serwera. Oczywiście nie chodzi tu tylko o złotówkę można ustawić minimalny próg wpłaty czyli 1 zł a największy np 100 zł bez zobowiązań (bez zobowiązań - oznacza, iż dany klient z własnej woli wpłaca datek na serwer w postaci pieniężnej nie otrzymując innej korzyści jak tylko własnego zadowolenia) Oczywiście jest to tylko propozycja
Nie widzę sensu. Przepraszam. Może mi ktoś wytłumaczyć ? Przecież doładowując sobie Skarbonkę już przekazujesz kaskę na utrzymanie serwera To nie jest tak, że 'serwer' zostaje wsparty dopiero w momencie zakupienia sobie czegoś w sklepie. Możecie sobie wpłacić i ich nie wydawać <mam_pomysl> Wyjdzie na to samo.