Imię: Tomasz Dokładny Nick: Tomek456 Ile czasu dziennie prze bywasz na mc/ na jakim serwerze najchętniej: 4/5 godzin / Craftapple.pl. Creative Data Urodzenia: 17.11.2000r. Przybliżona Data rozpoczęcia gry w Mc / wersja: 12.06.2005r. 1.4.6 Przybliżona Data rozpoczęcia gry na CraftApple: 38.06.2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/na na serwerze lub forum: NIE Czy pełniłeś podobną funkcję na innych serwerach: ****** 1.5.2 [survival,Gildie,SG] Co chciałbyś zmienić na CraftApple?: Chciałbym aby do serwera dodano MiniGames, Co przywoła więcej graczy. Jakie Uprawnienia i Obowiązki ma POMOCNIK: Uprawnienia: /kick [nick] /mute [nick] [Zwracanie uwagi] Obowiązki Reagowanie na Spam na czacie, strzałami i enderperlami. Pomagać Moderatorom , ViceAdminom i Adminom. Wszelkie błędy zgłaszać do administracji. Dlaczego Chce zostać pomocnikiem: Lubię pomagać innym np. Kiedy ktoś czegoś nie wie np. Crafttingu pomagam W jaki sposób załagodzisz konflikty Przeklinanie i słownictwo: Upomnienie/mute Spam Strzałami: Upomnienie/Kick Czy masz umiejętności współpracy z ludźmi: TAK nabyłem je podczas pracy pomocnika na ******. Opisz swoją osobę w 5 zdaniach: Jestem Pomocny I Pomysłowy. Załagodze wiele konfliktów od Przeklinania aż po Bujki. Często pomagam Ludziom W Realu i w mc. Jestem posłuszny administracji serwera i wykonuje polecenia. Ogólnie Uważam że Podołam zadaniu. Określ swoją dyspozycję: Czasami gdy widzę ludzi którzy przeklinają naprawdę Myślę, że mają problemy. Umotywowanie podania: Mam Nadzięję, że administracja doceni moje cehcy i przyjmie mnie na [pomucnika].
Tomek, drugie podanie w ciągu dwóch dni ? Nie łudź się, że tego nikt nie zauważył. Dlaczego tak mocno chcesz zostać Pomocnikiem ? Wiesz, że to są głównie obowiązki ? Rozumiesz, że będziesz miał mniej czasu dla siebie podczas gry ? Przemyśl to jeszcze.