MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Trewur

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Trewur, 27 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Trewur

Trewur Użytkownik

Imię: Piotr
    Dokładny nick w grze: Trewur
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram na każdym lecz głównie na survivalu, dziennie gram 1-2h trochę mało, lecz to tylko dlatego że teraz mam trochę pracy, gdy mi się skończy będę grał dłużej ;)
    Data urodzenia: 17.03.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Dokładnie nie pamiętam, pamiętam tylko że był to 2012r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około miesiąca temu. Czyli 25 czerwiec, około ;).
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, dodam także że miałem swoje sieci z serwerami cs/mc.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mod serwera :D, ale o tym może kiedy indziej :D. Na pewno chciałbym zwiększyć kulturę na Craftapple oraz próbować zlikwidować analfabetyzm ;).
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik jak sama nazwa wskazuje jest od pomagania. Posiada on uprawnienia do kickowania i mutowania, natomiast jego obowiązkiem jest pomoc administracji, zgłaszanie problemów/błędów i bugów, pomaganie graczom ponieważ to oni są najważniejsi ;) oraz brać udział w życiu forum i serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ gdy jestem na serwerze są ludzie, którzy się obrażają, przeklinają, a czasem nawet po prostu denerwują innych graczy, najczęściej wtedy nie ma nikogo kto mógłby temu zaradzić więc ja chciałbym pełnić tą funkcję.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję je rozwiązać pokojowo, będę wysłuchiwał obu stron konfliktu i próbował je załagodzić i pogodzić sprawiedliwie :).
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście ;)
    Opisz swoją osobę: Jestem Piotr i mam 16 lat. Jestem miły, pomocny, śmieszny i cierpliwy oraz nie używam wulgaryzmów. Moje zainteresowania to IT, webmasterka i piłka nożna. Moją prawdziwą pasją oraz miłością jest Straż Pożarna. W życiu codziennym uczęszczam do Ochotniczej Straży Pożarnej oraz uczę się w szkole Strażackiej.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jako iż są wakacje mam naprawdę dużo czasu i chęci do pomocy ;).
    Umotywowanie podania: Jestem osobą godną zaufania, pracowitą i chętną do pomocy.

Reklama
  2. Diarect

Diarect Użytkownik

Niestety jestem na NIE.

• Na forum masz tylko jeden post, którym jest Podanie [-]
    • Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłem Cię na serwerze. [-]
    • Nigdy nie widziałem żebyś komuś pomagał. [-]
    • Nie za długo tutaj grasz. [-]
    • Podanie jest dosyć krótkie. [-]
    • Ogólnie treść Podania nie jest zła. [+]
    • Dziennie gracz 1-2h, trochę mało. [-]

Proponuję Ci pograć dłużej, dać się nam bardziej poznać. Zacznij się udzielać na forum, oraz intensywniej Pomagać.

3. |xXKorusXx|

|xXKorusXx| Użytkownik

Nie widziałem cię dziś na serwerze.
    Nie widziałem że pomagasz .. (chyba tylko jeden raz)
    Poczekaj trochę. Zapoznaj się dokładnie z serwerem. Pomagaj innym.
    Spróbuj ponownie.
    Dzięki za uwagę.

Jestem na NIE

4. pat277

pat277 Użytkownik

Staż gry jest do poprawienia. Jeśli masz podstawowa wiedzę jesteś gotów. Teraz zadaj Sobie pytanie. Na pewno tego chcesz? Ranga Pomocnik zamyka Ci grę, będziesz musiał całkowicie sie oddać chatowi. Podanie nawet OK, tylko bardzo krótkie, "olałeś" kluczowe punkt. Aktywność na forum mówi sama za Siebie. Na serwerze widziałem Ciebie raz, za to bez aktywności. Daj Administracji/Ekipie i graczom się poznać. Popracuj nad treścią i długością podania. Popracuj nad punktami tymi ważnymi i kluczowymi dla podania. Jest to opis Siebie. Pograj trochę, udzielaj sie na forum, pomagaj innym, wchodź na TeamSpeak3.
    Niestety dzisiaj będę na NIE.
    Popracuj nad tym co wymieniłem i powodzenia za miesiąc lub dwa.
    #Mobile.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page