MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Tymoo

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Tymoo, 10 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tymoo

Tymoo eooooo

Imię: Tymoteusz
    Dokładny nick w grze: Tymoo
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zdarza się, że siedze po 12-13 godzin, ale najczęściej to 6-7 godzin dziennie. Tylko i wyłącznie na SkyBlocku
    Data urodzenia: 12.01.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Lipiec 2012, wersja 1.2.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Stosunkowo niedawno, czerwiec 2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem najpierw pomocnikiem, później adminem ponad półtora roku (!) na serwerze SkyBlock. W wakacyjne południe grało tam nawet 40-50 osób.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Gdybym mial taką możliwość, dodałbym eventy, np spleef. Mogłyby odbywać się przykładowo co drugi dzień o określonej godzinie. Gracze mogliby wygrać albo nagrody zalożne z góry przez administracje, lub mogliby wybrać sobie jakąś niezbyt drogą nagrodę np. stack grassu bądź głowę admina dla ozdoby.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /mute [nick] [czas] i /kick [nick] [powód]. Jeżeli chodzi o obowiązki to pomocnik musi pomagać graczom, podczas łagodzenia konfliktów być bezstronnym, nie karać swoich znajomych lżej, tylko dlatego że to znajomi.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Lubię pomagać ludziom, jak wspomniałem wcześniej pełniłem już tą funkcje i podobało mi się a gracze na mnie nie narzekali.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Zależy od rodzaju konfliktów. Jak gracze będą kulturalni to postaram się wywnioskować to ma rację i pomóc. W razie gdyby wyzywali wszystkich świętych najpierw bym ich wyrzucił z serwera, gdyby wrócili chciałbym poznać wersję każdej ze stron na pw i również postarałbym się rozwiązać konflikt pozostając bezstronnym. W razie gdyby po kicku się nie uspokoili musiałbym ich wyciszyć.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, nigdy nie miałem z tym problemu.
    Opisz swoją osobę: Witam,jestem Tymek, mam 15 lat, mieszkam na Dolnym Śląsku Interesuję się informatką, planuję iść do technikum informatycznego i rozwijać się w tym kierunku. Myślę że jestem typem "śmieszka" ale wiem kiedy należy zachowywać się poważnie. Gram w wiele gier, ale głównie minecraft od kiedy moja ps4 postanowiła przestać łączyć się z internetem. Bardzo szybko się uczę i ogarniam wszelkie informacje, dzięki czemu mimo krótkiego stażu na serwerze myślę, że wiem o nim już bardzo wiele.
    Określ swoją dyspozycyjność: Najczęściej w godzinach 12-01 z przerwami
    Umotywowanie podania:Myślę, że dzięki dobrze napisanemu podaniu, mojemu stażowi jako członek administracji mam szansę na "awans" z gracza na pomocnika.
    Dziękuje, dobranoc, zaraz będzie ciemno, liczę na pozytywną odpowiedź.
    @edit
    A propos zmian, zablokowałbym jeszcze komendę /wyspa na arenie. Co z tego, że nie można się wylogować w trakcie walki skoro można uciec na wyspę ;)

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Śmieszne, też gram na skyblock, ale nie widziałem cię na nim w sumie ani razu...

Aktywność na forum ZERO.

Nie podałeś wszystkich obowiązków Pomocnika.

Krótko u nas grasz. Podejrzewam, że pisząc Czerwiec 2016 masz na myśli koniec czerwca...

Jedyne co ok to podanie, ale podanie to nie wszystko.

Pograj u nas jeszcze z miesiąc lub najlepiej dwa. W tym czasie po udzielaj się na forum oraz na chat serwera w grze. Odwiedź nasz TeamSpeak. Słowem, daj się poznać.

Reasumując,
    Na dzień dzisiejszy jestem na Nie.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page