1.Nick z gry:AFellGood 2.Data otrzymania bana: 2016 8 19 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Logout podczas walki/CheatyPvp 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Otóż ekhem... dlaczego miałbym dostać UB ? Odpowiedz jest prosta 1 Logout podczas walki Slaby internet wiem ze to mnie nie usprawiedliwa ;/ ale to nie to ''LuckLucky10'' zrobil zle . Przyznaje się że miałęm Xraya na poprzednim koncie , Ale teraz ? To już jest przesada nie mialem żadnych cheatow np: huzuni flare Itp jeśli szanowny pan Lucklucky10 ma dowody prosze o podeslanie ich i skrócenie . A i przepraszam za to że lognołem ale niemiałem wyboru internet nie dawal rady i za to bardzo przepraszam :'( GoodBye Stasiu PS:Nie chodzi mi o to by LuckLucky Dostal gorsza range albo coś . Chodzi mi oto by dostac Skrócony ub dziekuje za wysluchanie I UB (nie mówie ze napewno dostne ub tylko może a jeśli nie dostane ub to prosze o przekazanie moich itemow i AC (apple coins) dla wojowinek . Moim zdaniem się postarałem . Pzperaszam że na początku agresywnie się zahcowałem . I itemy zostaną oddane ? Przepraszam za rozgadanie i za dlugi post. A takze bardzo przepraszam ze wylogowalem sie podczas walki
Ja tylko dodam od siebie, tak dla przestrogi dla wszystkich Graczy, iż złamania Regulaminu nie są nigdy zapominane. Zmiana Nicku, Nowa Edycja, Unban, nic z tych rzeczy nie sprawia, iż przewinienia zostały zapomniane.
StanislawBigacz, decyzja w tej sprawie należy do do lucklucky10. Ale myślę, że będzie się ona pokrywała z opisem, który Ci podał Ladavi na Shoutbox'ie. Poza tym. Ty czytałeś ten post po tym jak go napisałeś ? Jest strasznie chaotyczny. Coś tu, ktoś tam, wtedy coś, ja, on, nie. o_0
Witaj, Cieszę się, że znalazłeś chwilę by napisać tę prośbę o UnBan. Niestety ale muszę Cię rozczarować, mam dowód (w postaci nagrania), który wszystko pięknie ukazuje - to, że korzystasz z modyfikacji wspomagających oraz to, że wylogowałeś się podczas walki. Jako iż miałeś już wcześniej bana na koncie Stanislaw_Bigacz, powinieneś tym razem dostać bana permanentnego na obu kontach za recydywę. Potraktowałem Cię ulgowo, dałem Ci jeszcze jedną szansę - po odbyciu kary, nadal będziesz mógł się cieszyć z gry na naszym serwerze. Ban pozostaje