MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] AFellGood

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by StanislawBigacz, 19 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StanislawBigacz

StanislawBigacz Użytkownik

1.Nick z gry:AFellGood
    2.Data otrzymania bana: 2016 8 19
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Logout podczas walki/CheatyPvp
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Otóż ekhem... dlaczego miałbym dostać UB ? Odpowiedz jest prosta 1 Logout podczas walki Slaby internet wiem ze to mnie nie usprawiedliwa ;/ ale to nie to ''LuckLucky10'' zrobil zle . Przyznaje się że miałęm Xraya na poprzednim koncie , Ale teraz ? To już jest przesada nie mialem żadnych cheatow np: huzuni flare Itp jeśli szanowny pan Lucklucky10 ma dowody prosze o podeslanie ich i skrócenie . A i przepraszam za to że lognołem ale niemiałem wyboru internet nie dawal rady i za to bardzo przepraszam :'( GoodBye Stasiu PS:Nie chodzi mi o to by LuckLucky Dostal gorsza range albo coś . Chodzi mi oto by dostac Skrócony ub dziekuje za wysluchanie I UB (nie mówie ze napewno dostne ub tylko może a jeśli nie dostane ub to prosze o przekazanie moich itemow i AC (apple coins) dla wojowinek . Moim zdaniem się postarałem . Pzperaszam że na początku agresywnie się zahcowałem . I itemy zostaną oddane ? Przepraszam za rozgadanie i za dlugi post. A takze bardzo przepraszam ze wylogowalem sie podczas walki

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Ja tylko dodam od siebie, tak dla przestrogi dla wszystkich Graczy, iż złamania Regulaminu nie są nigdy zapominane.
    Zmiana Nicku, Nowa Edycja, Unban, nic z tych rzeczy nie sprawia, iż przewinienia zostały zapomniane.

3. StanislawBigacz

StanislawBigacz Użytkownik

Three ale tak zapytam Jest jeszcze szansa czy juz jestem 0 na tym serwerze ?

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

StanislawBigacz, decyzja w tej sprawie należy do do lucklucky10. Ale myślę, że będzie się ona pokrywała z opisem, który Ci podał Ladavi na Shoutbox'ie.

Poza tym. Ty czytałeś ten post po tym jak go napisałeś ? Jest strasznie chaotyczny. Coś tu, ktoś tam, wtedy coś, ja, on, nie. o_0

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Witaj,

Cieszę się, że znalazłeś chwilę by napisać tę prośbę o UnBan.
    Niestety ale muszę Cię rozczarować, mam dowód (w postaci nagrania), który wszystko pięknie ukazuje - to, że korzystasz z modyfikacji wspomagających oraz to, że wylogowałeś się podczas walki.

Jako iż miałeś już wcześniej bana na koncie Stanislaw_Bigacz, powinieneś tym razem dostać bana permanentnego na obu kontach za recydywę. Potraktowałem Cię ulgowo, dałem Ci jeszcze jedną szansę - po odbyciu kary, nadal będziesz mógł się cieszyć z gry na naszym serwerze.

Ban pozostaje

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page