1.Nick z gry: Cart1na 2.Data otrzymania bana: 24.02.16 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Rzekomo dziwne powiekszanie tuneli 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: 2 dni spokojnie kopałam, dzisiaj zostałam rzekomo przyłapana na "nieuczciwym" kopaniu, ponieważ "dziwnie powiekszałam tunele", kopałam normalnie tunelami od poziomu 10 w dół, przy spotkaniu rud na tym poziomie zawsze powiekszam je, ponieważ tam gdzie redstone tam też są diamenty jak wiadomo, czekam również na unbana, jest on niesłuszny, a ja teraz z banem.. za powiekszone tunele serio -_-
Hmm, prosty tunel, a później zejście na dół? Podejrzane. Chyba widzi diamenty, bo się zatrzymała! Na tym zdjęciu widać 2 tunele, a było ich trzy. Dwa pierwsze były takiej długości jak ten pierwszy na zdjęciu, a obok trzeciego były wklejone fake rudy diaxów. Kiedy osoba zbanowana zaczęła kopać w stronę diamentów, wpisałem //undo, a ona chyba nie dowierzała, bo kopała i kopała wokół tego miejsca, gdzie były diamenty. Następne fake rudy diaxów. No nic, może teraz nie znikną, zacznę się tam kopać póki jeszcze są! Kurde, jakby to zrobić, żeby nie było to za bardzo podejrzane... Wiem! Zacznę znów kopać tunele! Dobra, wystarczy, bo jeszcze pomyślą, że mam xraya. Idę powiększać obszar wokół diamentów, żeby nie było, że mam xraya czy coś... A tu widzimy kolejne wykopane diamenty, zaraz po tym, poszła do fake rud diamentów i je wykopała Ban zostaje.