MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Crytal

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by Crytal, 11 October 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

1.Nick z gry: Crytal

2.Data otrzymania bana: 06-08-2017 15:54

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama / Podszywanie się pod Administracje / Obraza Administracji / Multikonto\

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ubiegam się o UB, gdyż już wszystko przemyślałam - moje błędy, moje naganne zachowanie, moje obrazy w stronę szanownego Administratora ThreeEyedMaster'a.

Wszystko zaczęło się od Akcji z Swiezackiem/OldNightMare, ale nie wchodźmy w szczegóły naszego konfliktu.
    Potem się okazało, iż biorę nie odpowiednie leki na Aspergera i wtedy zaczęła się moja przygoda z depresją. Przez depresję chciałam się trochę powygłupiać i, że tak powiem [pofilglować?] i takim żenującym dla mnie teraz powodem i bardzo, ale to bardzo głupim zachowaniem dostałam bana. Bardzo żałuję tego i chciałabym dalej uczestniczyć w grze na CraftApple. No w sumie grałam tu na różnych kontach od 2013roku, więc.. No trochę się przywiązałam do tego serwera. Potem dostawałam bany, bo można powiedzieć, iż przez moje choroby, których wolę tu nie wymieniać dostałam kolejne bany. No w sumie leczę się od 4 roku życia, ale teraz przez ostatnie kilka tygodni przeżyłam na oddziale zamkniętym, codziennie była terapia, więc już coś się nauczyłam. Aktualnie uczęszczam do szkoły szpitalnej im. Antoniego Jurasza na oddziale dziennym, aby przyjrzeli się bliżej mojej chorobie. Tak, można to sprawdzić, że tam uczęszczam.

Uważam, iż na koncie Crytal włożyłam sporo w ten serwer, głównie chodzi mi o integrację serwera, to był mój cel, ale widzę, że większość ludzi nie poznaje mnie na koncie xx_Niki_xx i pragnę sprawić, aby serwer był jak dawniej, aby przez brak integracji na serwerze nie odchodzili gracze. Założyłam nawet kanał na YouTube, co sprawiło, że gracze często przychodzili na odcinki, lecz nie grałam z nimi tak przez skype, aby rozmawiać, ale zawsze byli i to bardzo nas wszystkich wspierało.

Bardzo fajnie się robiło odcinek "Twerkowanie ze Snow" omg, to było niezłe :D uśmieliśmy się do łez wszyscy :)

Bardzo mi zależy na UB, i to bardzo, bardzo.

Mam nadzieję, że mi wybaczycie moje błędy i dacie mi tę ostatnią szansę i, że uda nam się zintegrować serwer, jak było wcześniej.

Pozdrawiam, Crytal.

Ps. Grałam wcześniej na koncie xx_Niki_xx ;)

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Współczuje ci bardzo tej twojej choroby no ale nikt nie jest idealny. Jak już mówiłam każdy zasługuje na drugą szanse. Uważam że ty też. Widać że żałujesz swoje błędy i mam nadzieje że coś takiego się nie powtórzy. Widać że włożyłaś na ten serwer dużo pracy i starań. Szanuje cię bardzo i jestem za ub

Pozdrawiam, Xxkasia

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 2
    • List
  3. dudek02

dudek02 Użytkownik

no w sumie to powinnaś mieć tą drugą szansę jestem na
    TAK

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • List
  4. trolluu

trolluu Użytkownik

Pomyslalem ze tez sie wypowiem, wiec o to i jestem. Crystal Crystal, to ze jestes lekko chora nie znaczy ze masz byc specjalnie traktowana. Jako iz jestes osoba godna zaufania i wyjatkowo mila, uwazam ze zaslugujesz na druga szanse.

Jestem definitywnie na tak, lecz postaraj troche nad soba panowac.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
  5. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Nie będę tu wyrażać konkretnego stanowiska, ALE.

"leki na Aspergera"? Z tego co wiem, na to się nie bierze żadnych leków, co najwyżej można na jakieś terapie z psychologiem uczęszczać, więc jeśli "leki na Aspergera" to nie eufemizm na określenie Kotletów, które są lekiem na wszystko, to według mnie coś kręcisz.
    Nie rozumiem sensu opisywania jakichś przebiegów chorób. Jesteś kim jesteś, robisz co robisz. Jak dla mnie to cały ten wątek można porównać do tego, jakby z mojej strony wyszła prośba o usunięcie pewnego pamiętnego wątku, gdzie byłoby uzasadnienie, że od iluś tam lat coś tam mam i przez to mam coś tam. Bez konkretów ode mnie, nie one się tu liczą.

Chociaż w sumie jakieś tam quasi-konkretne stanowisko wyrażę. Imo odbanować można by na tych "specjalnych warunkach", czyli ta niby lista graczy otoczonych specjalną obserwacją czy czymś.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
  6. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Powiesz gdzie można to sprawdzić? Bardzo chętnie sobie to przeanalizuje.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  7. Crytal

Crytal Użytkownik

napisałam na pv

Reklama
  8. JohnRambo

JohnRambo Erivis

khe khe ... kaszelek.

Obraza administracji i już nie powiem co z Swiezackiem...
    Grałaś od 2013 ? Dostawałaś bany ? No to chyba małe szanse na ub.
    Tworzenie wielu mulciaków itp.
    Jak dla mnie to tylko próby zwrócenia na siebie uwagi itp.

Jestem przeciwko UB

• Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • List
  9. _Bombastic

_Bombastic Użytkownik

Mój głoś za czy przeciw nie zmieni tego co będzie z Tb. Osoby które mnie znają wiedzą jakie mam na takie coś zdanie. Z jednej strony nie bo bo lekko przegiełaś ale.. No właśnie ale.. mimo to co robiłaś masz wytłumaczenie. Nie jest lekko żyć gdy ma się jakieś problemy sam wiem co to znaczy niestety bez czyjejś pomocy to i tak zaraz dostaniesz bana za coś bo nie zapanujesz nad tym. Powiem szczerze że jeżeli dostaniesz UB sam pomogę Ci gdyż pamiętam jak kilka lat temu dokładnie 5 pewna osoba podała m rękę więc i ja podam Ci ją lecz od Ciebie zależy czy dobrze to wykorzystasz i oby koło pomocy toczyło się dalej jak Ci się uda opanować pomóż następnej osobie.

Jestem na Tak

Info dla osób które zaraz zaczną pisać obelgi czy inne ratatuje pod moim postem walcie się bo sami nie jesteście ideałami ani nikim ważniejszym///lepszym jesteście takimi samymi ludźmi jak ona ja czy reszta serwera.

Obrazić kogoś jest łatwo przebaczyć komuś prawie nie możliwe a napisanie coś dobrego kończy się falą hejtu i negatywnych ocen.

• Przyjazny x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • List
  10. GallusXD

GallusXD Kozak

Osoba bardzo miła, myślę, że można dać jej tą szansę.

ZA UB

• List
  11. Ciapsoon

Ciapsoon Użytkownik

Jestem na tak, przemyślała swoje zachowanie i zasługuje na ub, pozytywna osoba.

Pozdrawiam Ciapsoon! c:

• List
  12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Szanuję Twoje zdanie, lecz osobiście nie uważam byś miał rację w tym temacie.
    Każdy pracuje na swój własny wizerunek i na swoje dobre imię.
    Ty Crytal, niestety ale wykorzystałaś swój limit zaufania i nie uważam, byś umiała się kiedykolwiek zmienić na lepsze.

Poza tym, moim zdaniem robienie bajzlu a następnie chowanie się za chorobą jest co najmniej słabe.

• Zgadzam Się x 3
    • Zwycięzca x 3
    • Lubię To x 1
    • Zabawne x 1
    • Pomocny x 1
    • List
  13. Crytal

Crytal Użytkownik

Uwierz, że jeśli na prawdę chcę to potrafię się zmienić.
    Dużo w moim życiu było usterek, dlatego powolutku staram się wszystko naprawić, na prawdę.
    Obiecuję na wszystko, co posiadam, na honor, że nigdy więcej nie złamię regulaminu i będę się go ściśle trzymać.

Pozdrawiam.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

W takim razie zacznij chcieć bardziej, bo na razie wygląda na to, że nie chce Ci się ani troszkę.

Prośba odrzucona.

• Zwycięzca x 4
    • Zgadzam Się x 3
    • Lubię To x 2
    • Optymista x 2
    • Przyjazny x 1
    • Burak x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page