1.Nick z gry: CyberEd 2.Data otrzymania bana: 28.08.2016 - 3:22:04 na 30 dni 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Obraza Ekipy, grozby w kierunku serwera. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: No dobrze, obrażałem moderatora, ale.. nie groziłem serwerowi, to że moi znajomi zaczęli pieprzyć o atakach, nie oznacza że to ja groziłem, dlatego ten temat to nie koniec, na moderatora złoże skargę za podawanie nieprawidłowego powodu bana, to jest śmieszne że dostaje bana za coś czego nie zrobiłem. Liczę na ub, bo wydałem na ten serwer 60 złoty, a jeśli nie, to proszę podać adres, namiary, faktura zostanie wystawiona i pieniądze mają wrócić na konto. Pozdrawiam. PS: "Obraza Ekipy", tutaj taka mała poprawka dla analfabetów.. "Obraza członka ekipy"
Członek ekipy to tez ekipa. Jakbyś zapoznał się z regulaminem wiedział byś czego nie można. Regulamin mówi ze nie zwracamy pieniędzy w momencie kiedy klijent/gracz odchodzi z serwera, zostaje na nim zbanowany lub inne. Nie ponosimy odpowiedzialności za twojego bana. Niezapomniane się z regulaminem nie zwalnia z jego przestrzegania. Ban pozostaje.