1.Nick z gry: Czermiofan2001 2.Data otrzymania bana: 12.08.2018 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Rzekomo xray ( dokopanie się do bedrocka, kopanie w randomowych miejscach ) 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo tak naprawdę, to nie miałem xray, tylko dokopałem się do bedrocka, i później kopałem w różne strony by pokazać koledze gdzie jestem.
Witaj, Zauważyłem, iż coraz bardziej mieszasz się w Swoich zeznaniach... Obserwowałem/liśmy Cię znaczny czas i tak wpatrywałeś się w tę podłogę jakby była zrobiona ze szczerego złota. Nie potrafiłeś oderwać wzroku na parę sekund od Niej oraz od Swojego wypatrzonego łupu. Jeśli tworzeniem krętych tuneli [znajdujących się kilka bloków nad bedrock'iem ze skierowanym wzrokiem w podłogę] prowadzących idealnie do danej rudy nazywasz "próbą ukazania się koledze" gdzie się znajdujesz to @nowez jest kobietą. Ps: Nie mam pojęcia co Twój kolega by robił poza światem, ale nie wnikam. No chyba, iż miałeś na myśli kolegę "rudę złota" do której próbowałeś się dostać/przebić poprzez bedrock. Pozdrawiam, V_A_P_E_R Prośba odrzucona. #RudaZłotaMymKolegąByć #Pozdrawiam_kolegę_nowez #NoLadaviegoTeż