Nick z gry: EmoBoberEk Data otrzymanego bana: 28.03.2016 Sytuacja oraz powód otrzymanego bana: Ponoć X-Ray Dlaczego miałbym dostac UB: Nie posiadam żadnych nielegalnych dodatków do minecrafta, posiadałem kilof wydajnośc IV szczęście III dlatego wypadałomi po duzej ilości diamentów. Zazwyczaj kopie kratki 2 x 2 i co 4 kratki od każdej ściany robie tynel 1 x 5 ( w razie czego to mg pokazac w grze...) Kolega z którym rozmawiałem powiedział mi że takie kopanie nie ma sensu i zaczołem kopac tak jak on czyli kratki 3 x 3. Chciałem wykopać długi tunel a potem kopać od "w ścianie" także tunele o rozmiarach 3 x 3 ( mozna zauważyc ze te dwa tunele w ścianie są na przeciw siebie, a nie w różnych miejscach), jednak to także zostało skrytykowane przez mojego kolege. On poszedł a ja zaczołem kończyłem moja prace, po czym zaczeły bic mnie pioruny i mie wywaliło Dostałem bana do 04.04.2016 poczkałbym te dni, gdyby nie to że nie posiadam żadnych cheatów, a moje itemy ( które należały także do moich kolegów) zostały stracone...[/size]
Stwierdzam, iż tunele nie były kopane w taki sposób, jak to opisałeś. Widać, że były kopane tak, żeby dotrzeć do surowców, których lokację widocznie znałeś.
Tunele były na przeciw, a nie rozstawione po w różnych miejscach, nadal nie rozumiem problemu, może jakbyś zobaczył moje dalsze kopanie to byś zrozumiał o co mi chodzi
CharmingFlame, poproszę o film dot. ww sprawy. [hr] Po zapoznaniu się z materiałami dowodowymi potwierdzam słuszność banu. Mam nadzieję, że jak wrócisz za tydzień na serwer to będziesz grał fair. Ps CharmingFlame co za chore tekstury