1.Nick z gry:Fruzio23 2.Data otrzymania bana: 28.01.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powodem bana, była reklama. Wyslalem graczowi o nicku posiek93 ip serwera pvp, chcielismy zrobic 1vs1. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Wiem, że nie powinienem tego robić, ale nie chodzilo mi o zareklamowanie serwera, a o zrobienie pojedynku z poskiem. Przepraszam za to, jak i uważam, że posiek nie uznal tego za reklame. Takie zachowanie sie nie powtorzy.
Dopiero dostałeś/aś bana, więc zalecam odczekać dłuższy czas od daty dostania bana. Pozdrawiam pat277!
Sprawa pierwsza- Bany nie sa dawane zeby dawac ub za 10 minut Sprawa druga- zakaz reklamowania serwerów na masg Sprawa Trzecia- mogłes zrobic pojedynek z nim na arenie
Wiem, że nie odczekalem, ale serwer craftapple jest jedynym serwerem, na ktorym gram. Reconnect nie mamy rownego eq, poza tym serwer ma straszne lagi.
Jestem za UB każdy ma przecież 2 szanse c'nie? C: kilka osób dostało ubb chociaż reklamowali. Niektórzy nawet mieli kilka aury itd. I też dostawali Jestem dobrej myśli, że dostaniesz Ub Pozdrawiam Lady c;
Przykro mi. Widziałem całą sprawę i uważam, że powinieneś znać regulamin i wiedzieć, że reklamowanie jest zabronione na naszym serwerze. UB nie ma. Spróbuj za jakiś czas.