1.Nick z gry: galacticos 2.Data otrzymania bana: 11.07.2016 3.Podejrzewanie o X-Ray 4.Dlaczego miałbym dostać UB? Oto powody: -X-Raya nie miałem, gdyż kopałem tunel i dostałem się do jakiegoś opuszczonego tunelu, w którym znalazłem redstone, a za nimi diamenty. Było to zupełnie PRZYPADKOWE, dlatego proszę o UB, oraz zwrócenie: a)Kilofa diamentowego enchantowanego na szczęście 2, wydajność 4 i niezniszczalność 3, b)4 staków węgla, c)Zbroi żelaznej. Pragnę również dodać, iż mój kolega (katto100) X-Raya również nie posiada. Proszę o jak najszybszy UB. Z poważaniem Galacticos
user68, to że tu nie otrzymałeś UnBana, nie oznacza że nikt nie dostanie. Gdyby tak było, dział byłby usunięty. Na przyszłość opanuj emocje i nie wyzywaj po nieudanej próbie. ViceAdministrator ThreeEyedMaster napisał, że masz szansę na Unbana w następnej Edycji Survival. Co do tematu. Każdy może tak powiedzieć, to taka typowa wymówka. Administracja nie zwraca itemów po zbanowaniu, ponieważ są one rozdawane.
Witaj, Wszystkie zaznaczone kółkiem miejsca to miejsca, w których były diamenty. Biegłeś od jednej do drugiej rudy. Wybacz, ale dla kłamczuchów nie będzie zmiłowania. Ban pozostaje.