MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB]IgnacGL

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by IgnacGL, 8 May 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IgnacGL

IgnacGL Użytkownik

Nick z gry: IgnacGL
    Data otrzymania bana: 7.05.2017r. ok. godz. 18:55
    Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Nieumyślna reklama na /msg
    Dla czego miał byś dostać UB?: Dla tego że ,po poierwsze nie była to reklama tylko antyreklama (napisałem jaki głupi jest inny srv) ,po drugie niczego nie reklamowałem ,po trzecie reklama tamtego serwera była by z mojej strony głupotą gdyż uważam ten serwer za debilny. Na zakończenie dodam że lubie wasz serwer ma fajne pluginy i tp miałem zamiar grać w piątek ,sobotę i niedzielę ,ale chyba nie będę mógł bo dostałem bana za nic...

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Przeczytaj regulamin, masz na to trochę czasu. Bana dostaje się za wymienienie nazwy innego serwera, nieważne w jakim kontekście, więc ban pewnie był jak najbardziej słuszny. Opinię o tamtym serwerze mogłeś wyrazić tam, a nie tutaj, gdzie Craftapple raczej nie ma związków z innymi serwerami, a prowadzi politykę przeciw innym (bane za reklamę). Btw, trochę pilnuj słownictwa, bycie kulturalnym popłaca. Moim zdaniem to, co tak chętnie wypisujesz pod profilem pewnego pomocnika, powinno poskutkować natychmiastowym odrzuceniem prośby o unban. Obelgi nie pomagają w życiu, a są tak jakby zaprzeczeniem zasad etycznych. Pamiętajmy, że obowiązuje tutaj netykieta.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Podanie nazwy/adresu innego serwera w celu "antyreklamy" również jest karane banem.
    A to kojarzysz?
    http://screenshot.sh/mMenhNjLMTBqO

To tylko 7 dni. Wytrzymasz.

Brak UB.

• Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page