MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Kacpers23

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by Kacpers23, 1 May 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kacpers23

Kacpers23 Użytkownik

1 Nick w grze: Kacpers23
    2 Data otrzymania bana: 28 kwietnia 2018r.
    3 Sytuacja oraz powód otrzymania bana:To było tak 28 kwietnia 2018r o ok.11 (dokładnie nie wiem bo mam coś nie tak z pamięcią) Wszedłem na serwer i ktoś ogłosił eventa jakiś gracz gdy wygrałem tego eventa (wziąłem udział tak dla zabawy) typo który go prowadził próbował mnie namówić na podanie hasła. Nie podałem ale gdy chciałem zrobić mu screen shota to mnie wywaliło troche sie zdenerwowałem i poszedłem na inny serwer. 5 minut później pisało mi że nie mogę wbić bo jestem już na serwie z racji tego trochę się przeraziłem ale po 5 minutach udało mi się wejść chociaż miałem inne hasło. Na szczeście podałem e-maila
    i je odzyskałem. Wszedłem na OCV i zacząłem kończyć dom na działce /p h:4 Bloodwyn66 (mój dom ma liście od ziemi pnące sie po ścianie na dach i strych.Gdy go skończyłem dostałem bana ZA: wyłudzanie kont/recydywa/multi. I tak moja 5-cio letnia kariera na craft apple sie zakończyła.
    4.Chciałbym dostać UNBANA za to że jestem dobrym graczem i pare razy udało mi się kogoś przez przypadek urazić ale zawsze przepraszałem i każdy zasługuje na drugą szanse. (BANA otrzymałem przez Operatora nowez) Z góry prosze o UnBana a szczegółnie SnowSGirlFun I ThreeEyedMaster. Dziękuje. Wiem że pewnie nie dostanie drugiej szansy. (smutna buźka XD)

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
    #1 Kacpers23, 1 May 2018
    Last edited: 1 May 2018
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

/edit - raper wszystko wyjasnil.
    nie

#2 Crytal, 1 May 2018
    Last edited: 1 May 2018
  3. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Staff Member ViceAdministrator

Ps: 26 kwietnia ;)

Byłem akurat w tej chwili i zauważyłem/ktoś się skarżył (nie pamiętam jak już to było) iż pewien Gracz wyłudza hasła do kont. Gracz został zbanowany a przy tej okazji banika zebrały także inne MultiKonta na tym IP - w tym Twoje.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • List
  4. Kacpers23

Kacpers23 Użytkownik

Po Pierwsze ja nie jestem multi kont
    em

TYLKO GŁÓWNYM

5. nowez

nowez #1696

Twój nick był powiązany z kontem, które z różnych nicków próbowało wyłudzać konta od innych Graczy. Jeżeli mówisz prawdę, to skoro udało Ci się odzyskać konto, Twój nick nie powinien być już powiązany z tamtym IP, a jednak dalej był. W Twojej historii nie zgadzają się fakty.

Prośba odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page