1. Nick z gry: Lucia74 2.Data otrzymania bana: 12-05-2018 22:28 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PvP/ Recydywa/ Multikonto 4.Dlaczego miałbyś dostać UB?: administratorzy serwera apple, nie powinnam dostać bana, ponieważ z nieobecność na serwerze i nie uwagi na hasło, mój młodszy cioteczny brat z nickami Makashi_XD, Makashi_PvP, Kangur1803, Szymonk7461 i NichtSoEinGod, który już wcześniej został zbanowany na wszystkich multi kontach, na jego laptopie byl zapisany mój ip. Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy o UB, bo konto Lucia74 dużo dla mnie znaczy i jest dla mnie bardzo ważne. Można powiedzieć że dostałam bana za nic. Pozdrawiam serdecznie administrację
Lucia i cheaty? Haha dobre Jak ona nie wie co to jest. Oczywiście za UB Chociaż nie ma żadnych dowodów na to iż było to te chore dziecko, ale wątpię, że to Lucia używała cheatów. Po co jej one? Jak ona ma z każdym soj
Hejcia! :3 ::3 ty bylas na poprzedniej edyci czy mi sie wydaje?xd :3 ! jesli to ty to pamietam ze mialysmy sojusza icie lubilam na tak
Dzięki wstawiennictwu, tudzież poświadczeniu za Ciebie przez mojego...ulubionego Pomocnika dostaniesz jeszcze jedną szansę. Prośba zaakceptowana.