MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Metaxon

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by SebaDB, 11 March 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SebaDB

SebaDB Użytkownik

"Nawet jeśli nie miałeś cheatów, to sam się przyznałeś do posiadania:
    "Free mouse auto cliker 3.4.3", czyli modyfikacji wspomagającej rozgrywkę (§4 pkt. 1). Co prawda moderator podał zły powód, ale ban jest właściwy. "
    Przez twoja wypowiedz można rozumieć ze każdy inny lancher niz orginalny oraz paczki tektur oraz inne bajery jak optifine i wiele innych są zabronione bo kurwa " wspomagaja rozgrywke". Nie zrozumialem jest dla mnie to ze banuje sie osoby za takie cos, rozumiem jak by to moze mialo miejsce w walce czy cos,i faktycznie dawało by mi jakas przewage. A nie kurwa ban na 10 dni bo mi sie w myszke nie chcialo klikac (GDZIE INNY GRACZ DOSTAJE BANA ZA WOLFRAMA NA 7 DNI). Chore.

Reklama
  2. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Jak zawsze problem.
    Jak ci się w myszkę nie chce klikać to sobie połóż coś na przycisk - oryginalne i legalne. Na jaka chorobę ściągać jakieś bezużyteczne programy żeby "myszka sama klikala".

3. SebaDB

SebaDB Użytkownik

Żeby nie kłaść czegoś na przycisk. Pozatm nic w tym regulaminie nie jest dokładne a ja mam sie domyślać czy kurwa optyfine jest dozwolone czy nie, czy moze autoclikera nie mogę sobie włączyć, jak nie ma dokładnie rozpisanego to powinny byc ostrzeżenia za pierwszym razem.

4. Patryk12gracz

Patryk12gracz Użytkownik

masz bana do 21 marca.

5. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Zabijanie "używanie miecza" nie wystarczy polozyc cos na myszce. z tego co wiem wspomagacze sa zarobione oprócz mapki i optifine wiec co sie bulwersujesz małolat

Za te bulwersy i piekna polszczyznę jakiś warn proponuje

6. SebaDB

SebaDB Użytkownik

"Zabijanie "używanie miecza" nie wystarczy polozyc cos na myszce." Co chcesz przez to niby powiedziec ?

7. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

W sklepie np wystarczy trzymać zeby sie kupowało np kładziesz telefon i sie kupuje , a w mieczu trzeba klikać stad nazwa auto klicker , wiec to było skierowane do phantom'a ze nie dałoby polozyc cos na myszce bo z videło mi dostarczonego to pigmeny bił i o dziwo nie odrzucalo go przy ataku pigmena

Reklama
  8. SebaDB

SebaDB Użytkownik

No bo pigmeny mnie nie biły ? expiarka jest tak zrobiona ze nie maja jak mnie uderzyc ?

9. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Na filmiku mi przedstawionym było inaczej polecam sprawdzić bo moze dany gracz nie tylko auto klickera używa ;)

10. SebaDB

SebaDB Użytkownik

Nie ma mozliwosci zeby jakikolwiek pigmen mnie uderzył gdyz odstep od nich wynosi jedna kratkę i widać tylko ich stopy przez polplytke. Moze pomyliło wam sie z obrażeniami od braku jedzenie bo takowe dostawałem ciagle.

11. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Umarłbyś ;) dostawałeś ale to juz nie do mnie ja nie posiadam i nie jestem autorem filmiku

Admin zamknął temat, wiec zostało ci czekanie tyle z mojej strony

12. SebaDB

SebaDB Użytkownik

Umarłbym ? Wiesz co to jest buff od latarni z regeneracja ? Mógłbym cały dzień bez jedzenia stać i dalej bym zył.

13. Apaxiw0w

-_- to jest zakazane

14. SebaDB

SebaDB Użytkownik

Tak czy siak, mam nadzieje ze wiele osób dzięki mnie wyrobiło sobie zdanie na temat tego serwera i administracji.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page