MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB]misos

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by misos, 30 January 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. misos

misos Użytkownik

1.Nick z gry: misos
    2.Data otrzymania bana: 28-01-2017 przez xXSoniaXx
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja w której otrzymałem bana: nadzorowałem prace budowlane na mojej wyspie i otrzymałem wiadomość od Soni "Misos napisz papa". Powód? "cheatyPVP/recydywa/wykozystywanieBugow"
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Może nie UB ale prosiłbym o skrócenie bana. CheatyPVP rozumiem, akurat w dzień w którym dostałem bana ściągałem cheaty i ich użyłem akurat kiedy Sonia była na pvp. Recydywa? Nic się nie powtarzało, ban powinien być za same cheaty. Wykorzystywanie bugów? Sonia się czepiała bo bodajże 2 tygodnie temu dostałem bana za użycie /is go i ktoś jej powiedział że tym razem zrobiłem to samo. W ten dzień grałem jakoś od godziny 10 rano i posiedziałem chwile na PvP a to że gracze bez eq ciągle na mnie skakali nie chciałem czekać 15 minut aż spokojnie minie te 30 sekund i pójdę na wyspę tylko użyłem komendy /wyspa i tyle. To chyba nie powinno być uważane za ucieczkę z PvP podczas walki. Tak czy tak proszę o skrócenie bana, cheatów już na moim komputerze nie ma a chętnie jeszcze pogram na Waszym serwerze.

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Skoro dostałeś bana za to samo + cheatyPvP to nie widzę nawet opcji, abyś dostał ub lub cokolwiek.

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Może z opóźnieniem ale proszę Cię bardzo o to moja wypowiedź.

Otóż bana z mojej strony dostałeś dokładnie dnia 28.01.2017r. z powodem cheatyPVP/recydywa/wykorzystywanieBugow.
    To tyle pod względem informacyjnym.

Ban Cheaty PvP:

1.
    2. Z kilku kratek biłeś, mając tzw. długie łapki

Ban wykorzystywanie Bug'ów:

1. Wykorzystałeś błąd, który administracja nie zauważyła.
    2. Nie zgłosiłeś, że taki błąd istnieje.
    3. Korzystałeś z błędu odnosząc korzyści dla siebie, w postaci uratowania postaci oraz itemów przed śmiercią.

Ban recydywa:

1. Ban wystawiony dnia 14.01.2017r. przez ThreEyedMaster za wykorzystywanie bug'ów
    2. Zablokowanie sposobu ucieczki przez ThreEyedMaster nie zastopowało Cię, wynalazłeś inny sposób, który rozpowszechniałeś oraz wykorzystywałeś w mojej obecności

Mam nadzieję że wytłumaczyłam dosadnie wszystko.

Jak dla mnie nie ma możliwości UB co najmniej do nowej edycji.

Brak UB.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page