MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Nelka2006

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by Neluchaa, 22 February 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neluchaa

Neluchaa Użytkownik

1.Nick z gry: Nelka2006

2.Data otrzymania bana: Nie pamietam dokładnej daty, ale sądze iż jest to styczeń 2017.

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Masowa reklama. Reklamowałam IP serwera (który wygasł jakieś 2 miesiące po otrzymaniu permamentnego bana), ale dzisiaj tego bardzo, ale to bardzo żałuje

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?
    : Chciałabym dostać UnBana, ponieważ żałuje, że tak długo reklamowałam metodą 'w książkach'. Po prawie roku zdecydowałam sie napisać to z prośbą o odbanowanie mojego konta. Chciałabym tu ponownie zagrać, jestem pewna na 100%, iż były nowe aktualizacje. Z tego co wiem dodano OpenCreative. Chciałabym tu zagrać ponownie, aby poczuć klimat tego superowego serwera. O i jeszcze takie info: Zgłoszona zostałam przez _Zielony_ , zbanowana przez ThreeEyedMaster

Pozdrawiam całą ekipe serwera <3

• Lubię To Lubię To x 3
    • List
    #1 Neluchaa, 22 February 2018
    Last edited: 22 February 2018
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Myślę iż warto jest dać ci szansę, przeprosiłaś i wiesz za co dostałaś bana, a nie tak jak inni nie wiedzą za co dostali i udają że nic nie robili.
    Jak najbardziej za odbanowaniem.

@edit: Skarga nadal jest - https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-nelka2006.6836/

Serwer wtedy nie był tak popularny niż jest dziś? Nie wiem, ale nie patrzyłaś chyba na licznik graczy.
    (2017 rok, styczeń - wrzesień: 200 graczy na serwerze prawie cały czas, niejednokrotnie licznik wskazywał 350 graczy na serwerze)
    (Aktualnie, 5 - 100 graczy, +150 graczy w szczycie)
    Nie mów mi że serwer wtedy był mniej popularny niż dziś jest, liczby nie kłamią.

#2 DJCreeperYT, 22 February 2018
    Last edited: 23 February 2018
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

4. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Wiesz, ile ja się natrudziłem, żeby Cię przyłapać? To miałoby pójść na marne? Oj nie nie. Nie tędy droga.
    Zainspiruję się cytatem z Twojej sygnatury.
    Miałaś już okazję, aby "poczuć klimat tego superowego serwera". Wolałaś reklamować jakiś syf. Ubiegasz się o drugą szansę gry na CA? Zaprzeczasz fragmentowi wiersza, który wybrałaś do swojej sygnatury. Niefajnie. UnBan u Zielonego też się nie zdarzy w tym przypadku.

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  5. Neluchaa

Neluchaa Użytkownik

Pomyśl optymistycznie; to było dawno temu. Prawie nikt o tym nie pamieta, a skarga zapewne została usunieta. Poza tym wtedy ten serwer nie był taki popularny, jak jest dziś! Poza tym ja jedyne co moge robić (Związane z CraftApple), to pisać na forum, ale to nic nie da, a prośby o UB można chyba pisać tak samo jak podania co miesiąc, poza tym, fragment wiersza jaki mam w sygnaturze, ma na myśli co innego oraz nie jest zupełnie związany z tematem tej prośby.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 4
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
  6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

No tak zdaję sobie z tego sprawę, że wieczność to bardzo długo. Ale cóż, nie za darmo jest ten ban.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page