1.Nick z gry: Niezmazywalny / Nienazywalny 2.Data otrzymania bana: Może Rok temu? Coś około by było. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama/Recydywa/TEM oraz Multi/Recydywa/Nieodpowiednie Zachowanie O Sytuacji chyba nie musze dużo mówic. Raz zareklamowałem, szczerze nawet nie pamiętam kiedy ale wiem że to zrobiłem, a pózniej poszło z górki, zacząłem wyzywac graczy i to bez przerwy, prowokowałem itp. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ehh... Zdaje sobie z tego sprawe, że dużo zawiniłem, nawet bardzo dużo, moge to powiedziec, ze zwyzywałem połowe serwera i oczywiscie chciałbym przeprosic tych, którzy zostali pokrzywdzeni. W dodatku myśle, że minęło dużo czasu, i mógłbym dostac kolejną szanse, ale to juz wszystko w rękach administracji. Za wszystko przepraszam, i postanawiam poprawę.
każdy zasluguje na ostatnią szansę nawet jak byłes nieznośny jak ja to ci wybaczam. Zycze Ci powodzenia w dostaniu ub i udanych relacji z graczami, szczescia! na tak
Jestem na ogromne TAK. Zmieniłeś swoje zachowanie i zasługujesz na jeszcze jedną szansę. Choć wzorem do naśladowania nie byłeś, każdy zasługuje na drugą szansę! #xd