1.Nick z gry: pablo105 2.Data otrzymania bana: Sat Jun 13 21:42:38 CEST 2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Grałem sobie spokojnie na serwerze na pvp i nagle z nikąd ban . 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ nie znam nawet powodu, dlaczego zostałem zbanowany, napisane jest tylko "aura" (tylko, żebym wiedział co to ;_; ), nic złego nie robiłem(chyba, że na pvp zabijanie to przewinienie ) także proszę o Unbana.
Pare razy zabiłeś mnie łapką, a ja byłem na koxie, do tego biłeś mnie z 6 kratek, a teraz nie przyznajesz si3 do winy i ''palisz frana'', że nie wiesz co to aura. Jestem za nie ub xd
Lol, może nie ja, ja miałem ciągle miecz kamienny. Może coś się zrobiło przez internet, czasami na serwerze mam małe lagi. Jeżeli coś zrobiłem to chociaż pokażcie jakiś film czy ss.
No jej, jak mam udowodnić, że nic nie zrobiłem? ... [hr] Moge na chomika wysłać fotki z folderu minecrafta jak potrzeba.
Drogi pablo105. Jako, że "podobno" nie wiesz co to "kill aura" to mogę ci powiedzieć, że jest to wspomagacz (inaczej nazywany czitem) do walki pvp w minecraft. A ban wystawiony przez któregoś z modów/ vice/admina na pewno jest słuszny. Jeśli posiadzasz ten czit, to odczekaj karę usuń go z mc i powróć uczciwie na serwer.
No... Pokażcie to uwierze... [hr] Na serwerze czasem są lagi, może to tego wina? Kiedyś wywaliło mnie za latanie, chociaż tylko płynąłem łódką.
pablo, równie dobrze mogłeś wyczyścić lub ukryć pliki. Teraz jak napisała GirlGamersPL, odczekaj kare i już się nie unoś.