1.Nick z gry: Polaczekk 2.Data otrzymania bana: 2017-04-02 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: No więc, sytuacja wygląda tak, iż rok przed otrzymaniem bana wpadłem na genialny sposób na banowanie innych graczy i użyłem to tylko jeden i ostatni raz. Po roku _Zielony_ postanowił odkopać na Discordzie temat o tym sposobie i dzięki niego otrzymałem bana z powodem "Spiskowanie przeciw graczom" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Zacznijmy od tego, że na wcześniejszych podaniach o UB przyznałem się o popełnieniu zbrodni, więc tutaj też się przyznaję. Minęły już 2 lata od dostania bana i myślę, że mógłbym dostać jakąkolwiek szansę o odbanowanie, i od tego czasu dużo się zmieniłem. Jestem w pełni świadom to co uczyniłem i bardzo żałuję to co zrobiłem, ofiara została przeproszona, a sposób utajniony. Spoiler: No i warunek spełniony
Po to jest rezygnacja z UB żeby ją pisać. A czas to tylko fakt o czasie zmiany. Wiec stop pajacerka pls
To, czy warunek został spełniony czy też nie to najmniej ważne. Ważne jest to, czy się zmieniłeś. Szanuje za szczerość. Zrób sobie prezent na wielkanoc: https://craftapple.pl/sklep/modules/shop/product.php?sid=41 Spoiler: A oto, jak to powinno być: Przeciw UB
Odwołanie odrzucone. Być może za jakiś czas przeprowadzimy abolicję, mamy pewne plany jednak są one owiane tajemnicą.