1.Nick z gry: RoyalSteve 2.Data otrzymania bana: 12-02-2018 17:35 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Nieodpowiednie zachowanie/Naduzywanie Permisji/Degrad/TEM 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Zacznijmy od wyjaśnienia sytuacji. Myśląc, że serwer upadnie trzy dni od bana ogłosiłem, że odchodzę od tego serwera. Myślałem, że wtedy już nie ma sensu tutaj dalej grać, lecz trudno odchodzić od serwerów takich jak ten. Po napisaniu 'pożegnania' porozdawałem wszystkie itemki na survival (z enderchesta znaczy się), kicknąłem 3 razy Gepardsa, pokłóciłem się z niektórymi graczami (GallusXD, Crytal) i kicknąłem kilka razy. Lecz nie tyle razy co 10/11-02-2018. Wtedy poszedłem na OpenCreative i ogłosiłem, że kickam innych na życzenie, bądź mutuje ich na kilka sekund przy tym wymyślając coś śmiesznego. Po 45 minutach zabawy czara goryczy została przelana i Moderator lukiasflat dał mi bana na rok. 12-02-2018 Administrator ThreeEyedMaster przedłużył mi bana na wieczność. Wtedy myślałem, że nie wrócę już na ten serwer nigdy. Dodam, iż zrobiłem na forum takie rzeczy jak: fake podanie i kłótnia z OldNightmare i SnowSGirlFun. Więc teraz przejdę do wyjaśnienia. Po kilku tygodniach zacząłem tęsknić za czasami, kiedy grałem na CraftApple i gadałem z wami o tym serwerze. Zrozumiałem, że nie postąpiłem dobrze, wręcz przesadziłem. Pisanie innym czegoś na siłę i pod wpływem agresji nie wychodzi na dobre. Przemyślałem dokładnie zachowanie z tamtych dni i zrozumiałem, że było ono pod wpływem mojej kompletnej ignorancji i pewności do swojego zdania o opuszczeniu tego serwera na zawsze. Zachowując się w taki sposób dopuściłem do jednego z najbardziej haniebnych zachowań. Mówię tutaj o nadużywaniu permisji. W taki sposób psując sobie reputację byłem nadal pewny mojego zdania. Kiedy emocje opadły i przestałem być pewny o upadek serwera, zobaczyłem, że zaczyna iść w górę, i zyskuje trochę na graczach zdałem sobie sprawę, że nie warto było stąd odchodzić. W takiej sytuacji kiedy 'serwer miał upaść' powinienem go wspierać, a nie odkładać wszystko na bok i lecieć w zaparte. Powiedziałem, że bycie pomocnikiem to tylko tłumaczenie innym sposobu działania komend i użalanie się nad ilorazem inteligencji niektórych osób, które kaleczą swoją ortografię (celowo, lub próbując pisać jak najlepiej). To było coś więcej, ale nie potrafiłem tego docenić. Niektórzy pisali, że robiłem pomocnika tylko dla rangi. Absurd totalny. Pomagałem bardzo często w okresie Październik - Grudzień 2017 więc po co mi te 5 działek, jak wystarczy mi tylko jedna? Pisząc taką rzecz żartowałem, i przysięgam z ręką na sercu, że to były tylko żarty. UnBan chciałem dostać, ponieważ przemyślałem, że ośmieszyłem się w oczach innych będąc baranem, który myślał o swoim zdaniu. Gdybym dostał UB byłbym administracji bardzo wdzięczny za taki werdykt. Wiem, że nie mogę na to liczyć, więc poproszę o szansę na UnBan po kolejnej edycji lub skrócenie kary na długi czas (>2 lata). I jeszcze jedno - wiem, że ktoś uwierzy, a ktoś nie ale poznałem tutaj ludzi, przy których nie wstydziłem się gadać. Rozmowy z wami były bardzo fajne i można było się pośmiać. Nie każdy wchodzi na TeamSpeak i inne komunikatory a wchodząc na multikonta nikt nie wierzy, że to ja. Jeszcze jedno! Obiecuję nie pisać podania! Pozdrawiam, RoyalSteve.
Moim zdaniem zaslugujesz na UB. Mi przynajmniej czasami pomagales Mysle, ze to tylko jednorazowy wybryk i niewatpliwie dalbym ci szanse. Powodzenia
Myślę, że zasługujesz na drugą szansę po rozpisaniu takiego referatu i żalu za swe przewinienia. Na TAK
Witaj Royal! Cieszę się, że w końcu zdecydowałeś się napisać tą prośbę. Ogólnie rozmawiając z Tobą na TeamSpeak'u wierzę, iż się ogarnąłeś i żałujesz tego co zrobiłeś. Co do prośby - widać że Ci zależy, mało kto się tak rozpisuje, sam dobrze wiem, iż odejść z takiego serwera jest bardzo trudno, tęsknisz za atmosferą i ,,klockowymi kolegami". Zdecydowane za.
za widze poprawe //snow sie bawi znowu w dawanie unlike mimo ze mam podobne zdanie do innych ale to tylko mi daje co za łeb
Ahh po lekkim namówieniu i zastanowieniu się, odważę się dodać parę moich słówek w tym temacie. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się iż kiedyś będziesz starał się o powrót do Nas. A tym bardziej po tym co zrobiłeś. Nie ukrywajmy - zachowałeś się żałośnie będąc jeszcze w tym czasie Pomocnikiem. Zepsułeś opinię nie tylko Sobie, ale także w jakieś części Serwerowi. Bo powinieneś być przynajmniej w minimalnym stopniu przykładem dla zwykłych Graczy. A zrobiłeś jak zrobiłeś... Ale w ostatnim czasie (już od kilku mieszków) da się zauważyć, iż coraz częściej i dłużej siedzisz czy to na Forum czy Ts3. Można to przypisać w jakiś sposób do tęsknoty za czymś. Zaczynasz być taki jaki byłeś z pół roku temu - przyjazny, miły i ogarnięty. Stary dobry RoyalSteve. Doceniam za odwagę w napisaniu prośby o UB i to jeszcze po tym co zrobiłeś, ale nie liczyłbym na szybki powrót do Nas. Jeśli Ci naprawdę zależy na tym UB to na Twoim miejscu wziąłbym się MOCNO do roboty. Jeśli chodzi o moją odpowiedź końcową co do Twej prośby o UB to na pewno bym Ci zmienił Bana Permanentnego na Tymczasowego, gdyż nawet Ci najgorsi (przechodzą zmianę psychiczną - trafiają się takie przypadki ) mogą liczyć na drugą szansę. Mam nadzieję tylko, iż będziesz walczył do samego końca . Pozdrawiam RR
dla mnie byles chamski nie tylko w grze i na ts i jakos ta twoja senkwencja sie do konca nie sprawdza polecam zatem patrzec na wszystkich rowno a nie ze ktos jest gorszy lub lepszy bo nie tylko w moim przypadku zdarzaly sie takie sytuacje pozdrawiam
Cześć Royale, Czekałem na twoją prośbę o UB odkąd dostałeś bana. Długo myślałem czy być za UB czy przeciw UB, lecz w końcu pomyślałem i już wiem. Kiedy chciałeś zrezygnować z rangi zacząłeś tam wszystkich kickować i mutować na ile chcą itp. Ale to było wręcz żałosne tylko się ośmieszyłeś i wiele osób zniechęciłeś to gry na CA. Często rozmawiamy na Ts3 jak i innych komunikatorach i dałeś mi się bliżej poznać zmieniłeś się i naprawdę żałujesz, że to zrobiłeś. Według mnie zasługujesz na UB. Może nie tak, że od razu teraz go dostaniesz. Tylko np. Za jakieś pół roku lub start nowej edycji. Pozdrawiam Skyraf~
Nie zawsze to mówię, ale ty zasługujesz na drugą szansę, widać, że zrozumiałeś swój błąd Jestem na TAK
Dodam kilka zdań też od siebie. Trudno zdecydować, czy miałbyś zostać z banem, a może dostać i tego unbana. Twoje zachowanie było bardzo żałosne, nie ukrywam. Na temat odbanowania Cię bardzo się rozpisałeś i po przeczytaniu tego, myślę o tym, że zasługujesz na jeszcze jedną szansę i dostał byś unbana. I jeszcze co do pomocnika: Jeżeli już na niego kandydujesz, to musisz wiedzieć, że nie możesz tak mocno popadać w złość i panować nad tym co robisz. W Twoim przypadku agresja Cię pokonała i nie panowałeś nad tym co robisz. Ale po napisaniu tak długiej i rozwiniętej prośby o odbanowanie jestem na TAK. Może się kiedyś jeszcze na serwerze zobaczymy.