1.Nick z gry: SkeepQ 2.Data otrzymania bana: 2018-12-14 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: przeklenstwa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Dobra bez placzu i bez negatywnej strony, to chce przeprosic tego gracza ktorego obrazilem, bo wjechal mi na nerwy, wiec przepraszam nie mialem prawa tego mowic, wiecej sie nie powotrzy. Moge poprosic o unbana bo to fajny serwer i chce zagrac dzis i w w sobote i niedziele, bardzo bym prosil, taki prezent na swieta. P.S I za przeklenstwa ma byc kick lub mute. xd
No wiem czytalem, ale ja nie proboje obejsc kare, wiem ze zrobiles bardzo zle wiec za to przeprosilem, prosze o unbana bo chce bardzo grac na tym serwie. Wiecje sie nie powtorzy EDIT : P.S czekam na odpowiedz i o unban bardzo, wiem co zrobilem i czego nie robic wiecej + to pierwsza kara + swieta. wiec prosze o unban.
Po troszkę dłuższym zastanowieniu się oraz przeanalizowaniu Twojej sytuacji - doszedłem do poniższego werdyktu: Ponieważ masz na koncie tylko drobne przewinienia oraz byłeś w stanie przeprosić za swoje negatywne czyny to jestem w stanie podarować Ci na święta prezent w postaci UnBan’a. Ps: Mam nadzieję, że zapoznałeś się lepiej z Naszym Regulaminem oraz ze dotrzymasz słowa iż „więcej się to nie powtórzy”. Pamiętaj! Drugiej szansy nie ma. Prośba zaakceptowana.