MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Tinka130

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by tinka130, 25 September 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tinka130

tinka130 Użytkownik

1. Tinka130
    2. 25-09-2015 12:34pm
    3. Cheaty ( wtedy nawet nie miałam włączonego minecrafta )
    4. Drodzy Admini można gdyż same kamienne miecze zadawają 4 obrażenia + miksta siły 2 i kox + skok z wysokości który też daje dodatkowe obrażenia dlatego się skacze na graczy :) jak by była możliwość chce obejrzeć ten filmik i ze względu na to że nie byłam wcześniej karana ani banowana poproszę skrócenie tego wyroku ( choć uważam to za niesprawiedliwy wyrok ) do 1 tygodnia lub całkowicie o jego anulowanie gdyż nie używam żadnych cheaterów i już jak sama wiesz było to sprawdzane. Czasem po prostu gracze mają laga i ja bije ich więcej razy ja już też tak miałam ale nikogo nie oskarżałam bo wiedziała że takie rzeczy się zdarzają i to wina albo internetu od danej osoby albo od jego umiejętność jak się bije. Wielokrotnie byłam zabijana na kox prze graczy z łapki lub drewnianego miecza czy kilofu wiec to raczej ich należy łapać ( ale to mało ważne bo jakoś z tym żyje ). Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o UB

Z poważaniem Tinka130

Reklama
  2. TheNemezis

TheNemezis Użytkownik

Chodzę czasami na pvp jako obserwator, często tam Tinkę widuję i ani razu nie spotkałem się z sytuacją w której można by jej zarzucić używanie cheatów. Wnoszę zatem o odwołanie kary lub ewentualnie jej skrócenie ;). Jeżeli uważane jest za niemożliwe zadanie 5 serc kamiennym mieczem graczowi w żelaznym secie (co było powodem bana, a przynajmniej tak wyczytałem z poprzedniego odwołania), można to przecież łatwo sprawdzić...

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

On był na koxie w żelaznym secie nic mu nie padło a ty ściągnęła go na 2-3 uderzenia kamiennym mieczem. Poza tym jak zjadl koxa to dostal z lapki i polecialo 4 serduszka. To jest niemożliwe nawet na silce, koxie i skoku

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page