MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Yyoollooo

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by Yyoollooo, 7 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yyoollooo

Yyoollooo Użytkownik

Zostalem nie uczciwie zbanowany, jakze w przeszlosci grania na serwerze Craft Apple widzialem ze inni za reklamowanie dostawali tylko ostrzezenia na pierwszym raz, lecz ja dostalem bana. Nie rozumiem za co, lecz wiem ze to jest nieuczciwe, nie mam dowodu ze inni dostawali tylko ostrzezenia, ale moge dac sensowny powod czemu:
    Powodem czemu nie mam dowodu na to ze inni dostawali tylko ostrzezenia to to ze ja rzadko dostaje bany, wiec sie nigdy nie spodziewalem ze bede w takiej sytuacji, a ze "zareklamowalem" serwer tylko raz to sie spodziewalem predzej ostrzezenie niz bana a wiec nie spodziewalem sie bana, a po za tym nie nazwalbym tego "reklama" jakze to byla bardziej "obraza" serwera, bo mowilem ze on jest zly/slaby bo cos tam cos tam, a wiec teraz chcialbym zdefiniowac tylko reklame i obraze:
    Reklama: powoduje chec wejscia na serwer.
    Obraza: powoduje niechec wejscia na serwer.
    A wiec z pewnoscia jak zrobilem przeciwienstwo reklamy to nie powinienem dostac bana? Nie uwazam ze to jest uczciwe, prosze o unban, odbanowanie mnie. Moj nick: Yyoollooo[/quote][/font]

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

RE: Nieuczciwy ban, Unban poprosze.

Prośba bez wzoru nie będzie brana pod uwagę.

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page