MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

USUNIĘCIE POTEK

Discussion in 'Propozycje zrealizowane' started by TheHacker_PL, 28 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheHacker_PL

TheHacker_PL Użytkownik

Witam, wiem chyba jak możecie usunąć potki z creative, chyba wiem jak to zrobić bo stworzyłem te potki ale już nie będę oczywiście ich tworzył mam na to 4 sposoby jak je usunąć:

1.Wyczyścić działki i ekwipunki wszystkich graczy.

2.Zablokować lingering_potion, splash_potion i zwykłe potion, ale splash_potion i potion jest zablokowane raczej tylko lingering_potion chyba nie.

3.Zablokować id potek od 1 do np 1000.

4.Lub mogę Wam podać komendę jak tworzyłem te potki.

Dodam jeszcze że ten block to jest błąd ID danego przedmiotu jak np nie wiem potka jakas ma id 203 to zmienic id na np 328 i wychodzi właśnie taki oto dziwny block.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Zgłoszenie dotyczące mikstur poszło do supportu już ponad tydzień temu, według odpowiedzi mikstury zostaną niedługo zablokowane.

3. Aragorn_II

Aragorn_II Użytkownik

1. Czyli usunąć wszystkie budowle, zresetować wszystko dla jednej głupiej rzeczy? A i to pewnie by nie zadziałało, bo nawet nie wiemy jak się pojawiły, to czemu miały by nie pojawić się ponownie.

3. Id potek to 373/438/441 lub minecraft:potion / minecraft:splash_potion / minecraft:lingering_potion, tobie raczej chodziło o wartość data, ale to zostało w 1.9 zastąpione tagiem CustomPotionEffects (który umożliwił m. in. tworzenie potek z kilkoma efektami), sprawiając że ten sposób jest praktycznie niewykonywalny.

Ja mam inną propozycję - dlaczego nie napisać pluginu, który np. czyściłby przedmiot trzymany w ręce (lub całe eq) jeżeli mamy wybraną jakąkolwiek potkę.

4. TheHacker_PL

TheHacker_PL Użytkownik

Wiem skąd się wzięły te potki bo sam je stworzyłem.
    I block też umiem taki stworzyć.

5. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Podobno niedługo mają je usunąć :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page