MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Usuwanie postów

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by misos, 15 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. misos

misos Użytkownik

Witam. Chciałbym zapytać dlaczego wypowiedzi pod tematem o UB gracza elomorelo zostały usunięte a temat zamknięty? Mam na myśli wypowiedź moją oraz Kruka. Czy jest to zlewanie opinii innych graczy? A może zbyt mocne argumenty pomagające zwolnić z bana naszą koleżankę?

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

No w sumie to ja nie byłem tak bardzo "ZA" ub.

Chodziło o to, że elomorelo tłumaczyła swoje zachowanie przerwą techniczną naszego ts i tym, że chciała z kimś pogadać. Nie istotne...

Wkleiłem 2 cytaty z regulaminu (czego nie zrobił Inevara) odnośnie wykroczenia oraz kary jaka wg ww dokumentu jest stosowana. Miało to zamknąć temat i odwołać wszelkie "Ale" odnośnie bana dla elomorelo.

Tragedia się w sumie nie stała, ale przykro, że musiałem się o tym dowiedzieć od graczy. Przepływ informacji/uwag pomiędzy członkami ekipy/administracji znów się chyba zapchał.

Fajnie by było wiedzieć co było "nie tak" w moim poście...

________
    @Inevara

No nie uważam bym nabił tam posty, no ale spoko.

A co z problemem gdzie mój post również zniknął?

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Posty pod odwołaniami od banów są usuwane najprawdopodobniej po to, żeby uniknąć tzw. "nabijania postów" przez forumowiczów.
    Mnie w sumie ciekawi, że Froggy1995 dostała bana dokładnie w tych samych okolicznościach, jednak skarga złożona na nią jak i sam ban zniknęły.

4. misos

misos Użytkownik

Więc dlaczego nie zniknął ban dla elomorelo? Może tu chodzi o znajomość gracza z administracją?

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Pozwolę się odnieść tylko i wyłącznie do pierwszego postu.

Zacznę od zacytowania odpowiedzi, Inevara w temacie o UB elomorelo.

Wiem, że to może być trudne do wychwycenia z tak chaotycznie poskładanej wypowiedzi. Ale uwierzcie mi, Inevara (czyli osoba, która wystawiła ten ban a zatem decydująca o ewentualnym skróceniu/anulowaniu kary) napisała tutaj, iż "Ban pozostaje". Co jest decyzją ostateczną i to powinno zakończyć temat. Wszelkie kolejne posty to na tamtą chwilę zbędny spam. I jako taki zostały usunięte.

Temat uważam za wyczerpany.

Kruku, Inevara niedługo otrzymacie wytyczne, które pozwolą podnieść poziom komunikacji.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page