Grając dzisiaj na serwerze, a dokładnie 3 minuty temu straciłem swój Diamentowy set. Wkładając przedmioty do skrzyni serwer zlagował, więc je wyciągnąłem bo wiedziałem że za chwilę mi wciągnie i ich nie odzyskam. Mimo tego że to zrobiłem to nawet to nie pomogło przed jego utratą.. Zależy mi na tym secie, robiłem go całe 4 dni. A jak wiadomo tutaj na craftapple trudno o takie rzeczy bez wykupienia premium/vipa czy czegoś tam. Więc proszę Administrację o pomoc. Specyfikacje całego diamentowego setu: Diamentowy Hełm - Ochrona IV Diamentowy Korpus/Napierśnik? - Ochrona IV Diamentowe spodnie - Ochrona IV Diamentowe buty - Ochrona IV Został mi jedynie miecz i tarcza w eq. ._. Nick w grze: Kiddd132 Jakby co jestem na serwerze do godziny 17:00
§ 11. Odpowiedzialność, zobowiązania Craftapple Network 3. Craftapple Network nie ponosi odpowiedzialności za utracone wirtualne korzyści Gracza/Klienta. Przykro nam, że spotkała Ciebie taka sytuacja, ale regulamin jasno określa jak w takich przypadkach jest rozstrzygany problem.
Naprawdę miło z waszej strony, mimo że jest to wina serwera, a nie innego gracza czy moja. Ale rozumiem, dzięki za odpowiedź.
Kiddd132 W regulaminie jest napisane, że gracz odpowiada za swoje itemki i administracja nic z tym nie zrobi, bo niema nawet dowodów czy ty mówisz prawdę.