MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Vladimir561

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Vladimir561, 2 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vladimir561

Vladimir561 Użytkownik

Imię: Andrzej

Dokładny nick w grze: Vladimir561

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam około 2-4 godzin na serwerze Survival.

Data urodzenia: 13.04.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersji nie pamiętam ale grałem od 2013.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać na waszym serwerze około miesiąc temu.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nie byłem karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem
    funkcje Moderatora na serwerze Freebuild.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmniejszyć liczbę osób łamiących regulamin.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Jednym z uprawnień jest mutowanie bądź kickowanie graczy spamujących lub przeklinających. Pomocnik posiada : /kick [nick] , /mute [nick]. Jego obowiązkiem jest pomaganie Moderatorowi
    w ogarnianiu chatu. Uczestniczy w życiu serwera i
    dyskusjach na forum. Musi on pomagać nowym graczom i wyjaśniać im komendy.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ,
    czasami pomagam nowym graczom jak czegoś nie wiedzą. Lubię
    pomagać innym graczom.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno wysłucham obu stron. Zbadam problem. Poszukam rozwiązania które zadowoli obie strony.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

Bardzo lubię pomagać innym graczom w rozwiązywaniu ich problemów. Często odpowiadam na pytania nowym graczom.
    Potrafię szybko rozwiązywać różne konflikty, namawiam do współpracy.
    Jestem kreatywny bardzo kreatywny.
    Chcę rozwijać nowe umiejętności.
    Szybko uczę się nowych rzeczy.

Określ swoją dyspozycyjność: Mogę grać na serwerze wieczorem 2-4 godziny
    Umotywowanie podania: Jestem fanem waszego serwera i poświęcę każdą wolną chwilę na żeby wam pomagać rozwijać wasz serwer.

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Podanie niezgodne ze wzorem. W opisz siebie masz siebie opisać, czym się interesujesz, co robisz. Nie napisać ze lubisz pomagać itp

Odrzucone.

Powodzenia za miesiąc.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page