Witam.Mam problem. Ktoś włamuje się na moje konto. Zmieniałem hasło chyba z 5 razy, ale i to nie pomogło. Sytuacja nr 1.: Brak spawnerów szkieleta na mojej wyspie. Dodaję: Na wyspie byli: ja, mój brat, xX_KilledGirl_Xx. Sytuacja nr 2.: W nocy (podejrzewam, że o tej porze) ukradziono mi spawner wieśniaka. Znalazłem jakąś dziurę w expiarce, okazało się, że kolejne spawnery zginęły. Sytuacja nr 3.: Brak spawnerów W PASKU SZYBKIEGO WYBORU (w nocy, napewno.)Niepokoi mnie nagłe wzbogacenie wcześniej wspomnianej wcześniej killedgirl, która opuściła naszą wyspę.. PS. Wiem, administracja NIE ODPOWIADA za itemy, ale proszę, dajcie jakieś rady. :C
Skąd taka pewność, że akurat na Twoje konto ktoś się włamuje ? Może na kogoś dodanego? Albo ktoś dodany zrobił Ci "psikusa" - nigdy nikomu nie ufaj.
Moja rada jest taka: Kolejne hasło stwórz w następujący sposób: Zamknij oczy i naciśnij kilkanaście randomowych klawiszy na klawiaturze w różnej kolejności. Po zarejestrowaniu się zapisz hasło na karteczce i przyklej do monitora lub schowaj pod klawiaturą.
Nie ma za co. Mozesz zrobic tak ale bardziej polecam sposob z poprawionej wersji mojej wypowiedzi bo jest po prostu pewniejszy.