Czemu mi wagonik z lejem na survivalu znika? przez to moja automatyczna farma trzciny nie działa bo się nie zbierają itemy ;-; stawiałem 3 razy od nowa i znowu nie ma
Jeszcze jedno pytanie jak zwiększyć ram przydzielany do minecrafta bo trochę mi muli jak szybko biegam
Daniellos, wagoniki zostały zablokowane, przez graczy, którzy wrzucali wagoniki z TNT na czyjomś działkę...
Nie, na survivalu można stawiać i jeździłem kolejką u sąsiada kiedyś to wagonik dalej tam stoi ale mój wagonik z lejem to znika od zbierania trzciny Phantom mam 2gb ram dostępne 1,74 bo 262 mb rezerwuje bios
http://adf.ly/404181/optifine.net/adloadx.php?f=OptiFine_1.8.1_HD_U_B5.jar To uruchom i kilka sekund później będzie zainstalowany. Odpalajac grę wybierz profil 1.8.1 Optifine xxx.
Włącz mc i tyle. Później wchodzisz w opcje ustawienia graficzne animations All Off. Dodatkowo zalecam wyłączyć clouds i rain.
Ci do wagonikow... zrób podłogę z lejkow i ustaw nad nimi pol płytki. Całość poprowadź do skrzynki i tyle. Taka alternatywa.