Witam wszystkich.Dziś napiszę Wam pare zdań o mnie więc tak. Jak masz na drugie imię? Joseph Twoja ksywka ? Vezio Ile centymetrów mierzysz? 165 Jaki masz numer buta? 42 Jaki masz znak zodiaku? Baran Wierzysz w horoskopy? Nie Wklej zdjęcie! Profilowe Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Rozmawiać Co lubisz najbardziej jeść? Słodycze Czego najbardziej nie lubisz jeść? Warzywa Jaki jest twój ulubiony owoc? Banan Jakiego warzywa nie lubisz? Wszystkich Jakiej czekolady nie lubisz? Z orzechami Co najczęściej jesz na śniadanie? Grzanki z miodem Co najczęściej jesz na kolację? Zwykle to jem Robale ,,Z wyjątkiem Północnej Ameryki i Europy insekty wcale nie są uznawane za danie obrzydliwe, czy nawet niecodzienne. W Azji np. trudno o bardziej popularną przekąskę. Owady bywają podawane zarówno jako przekąski jak i dania główne, czy desery." Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Nie mam przyjaciół W jakim stylu się ubierasz? Mroczne Jaki masz kolor włosów? Tęczowy Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie.Stawiam sobie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Falowane Wolisz brunetki czy blondynki? Nie lubię kobiet Jakiego koloru są twoje oczy? Brązowe Lubisz zwierzęta? Tak np.Kot z jego krwi niezłe wino a z reszty bigos Masz zwierze? Nie Masz chłopaka/dziewczynę? Nie (miałem kiedyś) Kiedy masz imieniny? Prywatne Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Jedynak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Blanka (Blazi1999 :33) Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Mateusz Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Nie lubię żadnego Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nie lubię żadnej Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Heath Ledger Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Żadną Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Żaden Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Slipknot,Mushroomhead Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Slipknot - Psychosocial Slipknot - Snuff Slipknot - In the devil Mushroomhead - Sun Doesn't Rise Mushroomhead - Qwerty Jaką słuchasz muzykę? Ciężki metal a czasami smutne grane na pianinie Jakie jest twoje ulubione drzewo? Nie mam Jaki jest twój ulubiony film? Batman - The Dark Knight Jaki jest twój ulubiony serial? Nie mam Czy lubisz śpiewać? Trochę Czy lubisz tańczyć? Nie Czy lubisz rysować? Czasem Ulubiony gadżet? Grzebień Ulubiona strona internetowa? Facebook Ulubiony program telewizyjny? Nie oglądam Jaki jest twój ulubiony sport? Żaden Uprawiasz jakiś sport? Nie Ulubione przysłowie? apetyt rośnie w miarę jedzenia, Czego nigdy byś nie zrobił? Poszedł do kościoła i pomodlił się Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Wstawił bym sobie złote zęby i spełnił marzenia takie by zniszczyć wrogich ludzi tym, że jestem bogatszy od nich Co byś zmienił na świecie? Chrześcijan Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Tak Na jakich instrumentach umiesz grać? Pianinie,perkusji,gitarze elktronicznej Wierzysz w prawdziwą miłość? Nie Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Żadna Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Czekoladowe Lubisz długo spać? Nie Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Modlenie się Jaki obcy język znasz? Czeski Napisz coś w tym języku Vítejte v mém světě Co to znaczy? Witaj w moim świecie Jeździsz na rowerze? Nie Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Morze za granicą Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Napewno bym tam nie trafił Lubisz chodzić do kina? Nie Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Żadnym Czy lubisz czytać książki? Nie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Nie mam Jaka jest twoja ulubiona bajka? Nie mam Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Nie mam Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Bogatym snobem chwalącym się swoją popularnością i kasą Jakie masz hobby? Słuchanie muzyki O czym marzysz? O sławie Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna.Satanistyczność,pieniądze,sława :] Wymień 4 swoje wady. Jestem satanistą,jestem złym człowiekiem,jestem samolubny,nie lubię większości ludzi :] Wymień 4 swoje zalety.Nie mam Co cię denerwuje? Chrześcijaństwo Czego się boisz? Nie chcesz wiedzieć Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? zimę Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? lato Jaki jest twój ulubiony numer? 666 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 7 I jeszcze chciałbym coś wyznać. 2 lata temu zrzuciłem 122kg wyglądałem okropnie wstydziłem się siebie ale postanowiłem nagrać film na YouTube więc zrobiłem go i wstawiłem po paru miesiącach usunołem go ze wstydu ale ktoś wcześniej go skopiował i po tygodniu od wykasowania go ten ktoś go wstawił w roku 2015 możecie zobaczyć ten filmik na yt.O to link do niego... https://www.youtube.com/watch?v=hccUYI4BJQ8
A mam takie jedno pytanko czemu byś zmienił chrześcijan? Dlaczego cię to denerwuje? Na niczym nie umiesz jeździć?
Bo są zakłamanymi krasnalami wieżą w tego kogoś który nie mógł stworzyuć świata.Jeśli wasz 'Bóg' stworzył was na jego podobieństwo to znaczy że możemy z wody robić wino i manipulawoać wszystkim myślami a tak człowiek nie może zrobić bo to fizycznie niewykonalne.Tyle do powiedzenia.
Wiesz co?Nie lubię cię,a my chrześcijanie nie jesteśmy krasnalami,i naucz się pisać tyle... Jesteś jakiś inny nie lubisz rozmawiać jesteś satanistą... [hr] A i Jezus z wody wino robił...
Wiedziałem że jesteś inny. Tylko jak zazwyczaj to robię to ogarniam chat. I cię to bardzo denerwuje. Mimo że grasz jakieś pół roku Witaj na CA
Najbardziej absurdalna rozkminka teologiczna jaką kiedykolwiek czytałem. Nawet jak na 10 latka. BUEHEHEHEHEHEHHHE Żegnaj.
Witam ponownie chciałbym podziękować MsKornel i Kruku za tolerancję,kulturę i wyrozumiałość wobec mojej osoby resztę obchodziła tylko wiara a to w życiu chyba nie jest najważniejsze kto ma jaką wiarę co nie? Jeszcze raz dziękuję z poważaniem _Vezmox_
w sumie racja, każdy wierzy w co chce, ale jak lubisz tak bardzo szatana, to spłoń w piekle xD (żart) a tak na serio, to miłej gry Sp. do ekipy/administracji: Mam zmienić awatar czy może zostać?