MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wymiatacz23

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by wymiatacz23, 1 October 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wymiatacz23

wymiatacz23 Użytkownik

Dokładny nick w grze: wymiatacz23
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-3godzin(poniedziałek-piątek).W weekendy zależy co robię ;)
    Ile masz lat:18
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Zdecydowanie na serwerze Survival
    Jak długo grasz w minecraft GRAM od wersji 1.2 beta
    Jak długo grasz na Craftapple.pl: 13 miesięcy :)
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Owszem byłem pomocnikiem i moderatorem na craftapple ;)
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):./kick nick powód
    Dlaczego ty:Byłem tutaj już moderatorem trochę czasu i wydaję mi się,że spełniałem dobrze swoją role,nie było na mnie żadnych skarg(na forum). Znam już procedury postępowania w różnych sytuacjach.Krótko mówiąc trochę wiem o serwerze i graczach. ;)
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Grześ uczęszczam do liceum(profil humanistyczny),interesuję się muzyką;jestem muzykiem.Jestem również fanem gier.Znajomi mówią,że jestem wesoły,mam poczucie humoru,lecz potrafię zachować powagę.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Znane mi błędy to:
    Obecnie nie są mi znane żadne błędy.
    Czy czytałeś/aś regulamin:Oczywiście,często się nim posiłkuję
    Wymień kilku członków ekipy:XinfiniterX,adsone(xXSoniaXx),ThreeEyedMaster(co prawda administracja podobno ekipą nie jest ale warto wspomnieć :p),Puma_Poland, Marcinek7,Sune1984,shoga,LikeThatBoss

Jakie obowiązki ma pomocnik:Obowiązkami pomocnika jest min."Wykopywanie" graczy z serwera za nie stosowanie netykiety,za spam,flood i tego typu rzeczy,zgłaszanie administracji wyższej wszelkich błędów/bugów na serwerze oraz pomaganie graczom.

Dodam również,że bardzo chciałbym wrócić do starej funkcji,ponieważ lubię ten serwer. :)

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

[quote="Regulamin § 9. Ekipa i Administracja ust 8]Były członek Ekipy lub Administracji nie może powrócić na swoją rangę, jeżeli
    następstwem jej utraty było:
    a. Rezygnacja ze stanowiska.
    b. Naruszenie netykiety, norm socjalnych.
    c. Złamanie niniejszego regulaminu.
    [/quote]

3. wymiatacz23

wymiatacz23 Użytkownik

Po 1 nie oczekuję zwrotu dawnej rangi,po 2 który z niniejszych punktów złamałem?

4. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Jestem na tak :D
    -Ogarnia komendy
    Powodzenia xd

5. shoga

shoga Użytkownik

Wymiatacz bidaku... dobrze że wracać chcesz :)

Mocne a wręcz najmocniejsze TAK!!!

Ogarnia więcej niż pomocnik ma do roboty...

Co do tego co napisałeś Three.
    Owszem regulamin regulaminem ale przyda się ogarnięta osoba w ekipie ;)

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Ja nie wiem :p
    Też jestem na profilu humanistycznym - powodzenia
    Miałeś tu rangę
    Być może jesteś ogarniętą osobą
    Ale tak jak wymienił ThreeEyedMaster, miałeś tu rangę i w jakiś sposób ją straciłeś a regulamin jest po coś. Oczywiście są wyjątki i tak dalej i dlatego jestem na TAK jeśli administracja pozwoli Ci na kandydowanie na Pomocnika.
    Tak czy siak Powodzenia :>

PS: Three, ten film jest świetny :D

7. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Miał rangę, lecz nie powiedział o wakacjach.

Reklama
  8. MefixGTR

MefixGTR Użytkownik

jestem na tak.

Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, a to, że miał kiedyś rangę to powinien być plus, a nie minus. ;)

9. sladek

sladek Użytkownik

Sorry Memory ale w regulaminie. Napisane jest jasno ze powroty są niemożliwe.

Nie

10. SMAV

SMAV Użytkownik

11. Krata

Krata Użytkownik

Jak dla mnie potrzebni są ludzie z doświadczeniem jak Wymiatacz.
    Wielkim plusem jest właśnie to, że tutaj już adminowałeś.
    Twoje podanie mnie przekonuje, dlatego jestem skłonny dać Ci duże TAK.

Powodzenia :)

12. FaLoPlayGames

FaLoPlayGames Użytkownik

A to jest ten wymiatacz

13. Max aka MartynaMax

Max aka MartynaMax Użytkownik

Ja oczywiście wielkie TAK!
    Pamiętam jak kiedyś grałem na starszych edycjach jak wymiatacz był moderatorem i moim zdaniem spisywał się świetnie, zawsze pomagał i był miły.
    Gdyby się dało to od razu pominąć pomocnika i dać mu moda ;3

14. artinu

artinu Użytkownik

Pomijam ocenę wcześniejszych dokonań. Masz moje TAK.. podbić średnią wieku w ekipie, bezcenne :}

15. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Żeby nie było wątpliwości, ja jestem na NIE. Poza tym co napisałem tutaj to moim skromnym zdaniem się po prostu nie nadajesz. Jesteś nieodpowiednią osobą by być członkiem Ekipy i w jakiś tam sposób reprezentować CraftApple. Nie chciałbym aby takie osoby jak Ty należały do zespołu CraftApple.

"Przypomina mi takiego dosłownego dresa, i to w najgorszym wydaniu. Przeklina więcej niż troll" - myślę, że otrzymanie takiej oceny od kogoś kto Cie pierwszy raz spotyka na TS nie jest łatwe. A doskonale pokazuję jak mocno na bakier jesteś z kulturą/netykietą.

Nie bez znaczenia pozostaje również antypatia jaką darzyli Cie inni członkowie Ekipy gdy do niej należałeś. Takie rzeczy nie biorą się z niczego.

Poza tym opuszczając Ekipę stałeś się w moich oczach osobą niegodną zaufania. Ile wytrzymasz tym razem ? Do świąt ? A może trochę dłużej ?

Jedyną, i to dosłownie jedyną nie ma innej, pozytywną stroną Twojego dołączenia do Ekipy byłoby to, iż ogarniałbyś PvP, na co ja mocno naciskam przy awansach.

Tematu nie zamykam, bo Rekrutacja to broszka XxSoniaxX.

Dozoba na serwerze.

16. wymiatacz23

wymiatacz23 Użytkownik

Dresem jeszcze mnie nikt nie nazwał,ale dobrze jest dowiedzieć się czegoś nowego. Próbujesz dowieść słuszność twojego zdania przy pomocy banalnych argumentów,wiadomo,że to twoja subiektywna opinia,ale w świetle rekrutacji jest nieciekawa. Dobrze,że ty nie decydujesz o tym kto zostanie wybrany bo patrzysz pod pewnym pryzmatem. Powodzenia w dalszej "pracy" z ludźmi.
    Pozdrawiam :)

EDIT: Spójrz na komentarze innych ;)

17. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Drogi Wymiataczu23,

Rekrutacje na CraftApple przeprowadzane są ZAWSZE w świetle banalnych argumentów, subiektywnych opinii, sympatii i antypatii. Uważasz, że pozytywne komentarze są obiektywne, a te negatywne już nie? Jak już to przemyślisz to daj znać.

I akurat masz OGROMNEGO pecha bo pośród kilkunastu pozytywnych komentarzy, trafił Ci się jeden z niewielu negatywnych, ale należący do ThreeEyedMaster. Osoby najbardziej obiektywnej na serwerze (nie nazwał Cię dresem, zacytował opinię jednego z użytkowników TS3).
    Nie znam drugiej takiej postaci, która dbałaby tak o ten serwer. Tym właśnie nastawieniem zdobył sobie przychylność i zaufanie ogromnej ilości osób oraz stanowisko, które pozwala mu opiekować się serwerem, któremu poświęcił tyle czasu.
    To tak tytułem wstępu.

A jeśli bardzo chcesz obiektywne uwagi to mam takie dwie. Mianowicie chodzi o Twoje nastawienie do pełnienia funkcji. Przez jakiś czas pełniłam funkcję pomocnika na CraftApple. Trzy/czwarte mojej kadencji widniałeś jako Moderator. W tym czasie widziałam Cię na serwerze, żeby nie skłamać - 2 razy? A był to okres mojej bardzo wzmożonej aktywności.
    Totalnie wykpiłeś sprawę, olewając powierzone Ci stanowisko i ekipę z którą miałeś współpracować, tym samym tracąc zaufanie Administratora. Marudzenie, że ciężki okres, że problemy, że sio, jest totalnie bez sensu bo wydawałoby się, że dorosły (w końcu te 18 lat, co swoją drogą, w moim odniesieniu jest mało wartościowym faktem bo o wieku mentalnym przesądza zachowanie) i odpowiedzialny człowiek, zgłosiłby, że nie jest w stanie pełnić powierzonego zadania, a Ty jedynie wykazałeś zdziwienie faktem, że pewnego dnia wchodzisz na serwer i już nie świecisz na zielono.

Druga uwaga dotyczy naszego spotkania na TeamSpeaku (też odniosłam wrażenie, że rozmawiam z dresem, ale to tak btw.). Otóż pamiętam jak stwierdziłeś, że gra bez rangi na serwerze jest totalnie bez sensu (zapytałam, czy zwykłych graczy postrzegasz jako robaki skoro grają bez funkcji, po prostu dla zabawy, a Ty się jakoś dziwnie zmieszałeś). Chcę Cię uświadomić, że nie tędy droga. Uważasz, że odzyskanie rangi zwróci Ci chęci do grania? Może i zwróci, ale na krótko. Totalnie źle postrzegasz pełnienie funkcji. To ma być uzupełnienie Twojej gry na serwerze, a nie podstawą do grania bo inaczej skończy się zupełnie tak samo jak poprzednim razem, gdyż iż zwyczajnie na świecie nie szanujesz tego stanowiska.

A jeszcze na koniec, odniosę się do Twojego "bylejakiego" podania.
    1. Totalna pomyłka z interpunkcją. Niby jest, ale lepiej by było dla Ciebie, gdyby jej wcale nie było. Spacje stawiamy po dwukropku, przecinku i po kropce.
    2. 2-3 godziny to śmiesznie mało jak na osobę, która ma pomagać na serwerze. Nikt nie zauważy, że wchodzisz i pomagasz.
    3. Z tym "wiedzeniem" o graczach to trochę przesadziłeś. Na serwerze jest całkiem spora rotacja graczy i zapewniam, że tych za Twojej kadencji gra już całkiem niewiele.
    4. Przyznaj, że na profil humanistyczny trafiłeś tylko dlatego, że nie lubisz matematyki.
    5. A punkt o błędach to już totalna pomyłka. Co Ty chciałeś uzyskać taką odpowiedzią na to pytanie? Już nie wspominając, że albo chciałeś się podlizać albo zwyczajnie na świecie nie wiesz co się dzieje na serwerze.
    6. "co prawda administracja podobno ekipą nie jest ale warto wspomnieć", czyli jednak chciałeś się podlizać. No, są tacy, którzy robią na tym kariery, ale to nigdy się dobrze nie kończy.
    7. "Dodam również,że bardzo chciałbym wrócić do starej funkcji,ponieważ lubię ten serwer." - powtarzam, złe nastawienie do funkcji. To nie ma być podstawa, tylko dodatek do świetnej zabawy na serwerze.
    8."Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania." - jeśli już chciałeś wpleść w to elementy pisma oficjalnego, to należałoby jeszcze się podpisać w prawym, dolnym rogu. Poćwicz na tych lekcjach polskiego.

Pozdrawiam.

18. Aidan

Aidan Użytkownik

Specjalnie sie zalogowałem, żeby napisac , że jestem na nie. Byłeś złym moderatorem.. Który wszedł raz na ruski rok i na jedno z 20 pytań odpowiedział, a do tego byłeś kojarzony z tego, że przeklinasz i obrażasz graczy. To tyle, dziekuje dobranoc!

19. MsKornel

MsKornel Gość

tutaj coś napiszę bo w sumie wpadłem na pewien pomys.

Może by ktoś brał pod uwagę ocenę ludzi ?
    Bo to że ktoś (w tym wypadku admin) bierze pod uwagę SWOJE argumenty SWOJE przeżycia SWOJE upodobania a co ze zdaniem INNYCH ?
    Jak wiadomo (oczywiście nie wszystkim) admin to C-Z-Ł-O-W-I-E-K a nie maszyna która NIGDY się nie myli więc branie pod uwagę zdań innych jest bardzo ważne nie tylko na forum ale również w realu czy jak kto woli w tesco.

Ja jestem oczywiście na TAK bo przede wszystkim dobrze mi się kojarzysz :)

(wiem komentarz że tak powiem od D*PY strony)

20. Aidan

Aidan Użytkownik

Administracji w jakiejś czesci bierze pod uwage zdanie graczy..
    Tylko różnica, jakby pod podaniem napisał najbardziej nie lubiany gracz 4 edycj, kórego zachowanie kleska.. Max aka MartynaMax a threeeyedmaster//

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page