MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wymiatacz23

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by wymiatacz23, 1 October 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MsKornel

MsKornel Gość

dobrze ale CZĘŚCIOWO to po 1 a powinno być CAŁKOWICIE + swoje a admin raczej wie kogo zdania nie powinno się brać pod uwagę :)

Reklama
  2. Max aka MartynaMax

Max aka MartynaMax Użytkownik

Aidan sam jestes najbardziej nie lubiany... Umiesz tylko obrażać... Wiesz ja się zmieniłem i od nowa zapoznaje się z graczami, a ty od razu jak mnie zobaczyłeś to wyzywasz. Wydorośleć kiedyś trzeba, lecz ty jeszcze do tego momentu nie dorosłeś.

3. Aidan

Aidan Użytkownik

MartynaMax, wystarczy spojrzec na twoje repurtki + ta pierwa to jest z twojego multikonta.

4. Max aka MartynaMax

Max aka MartynaMax Użytkownik

Mówie ostatni raz: ZMIENIŁEM SIĘ!

5. Aidan

Aidan Użytkownik

tak, tak. Dalej nabijasz posty gdzie tylko można ;)

6. Yumi

Yumi Użytkownik

Podanie okropne. Brak jakiegokolwiek formatowania a interpunkcja, zasób słownictwa oraz składnia zdań leży i kwiczy. Z dwudziestoczterogodzinnego dnia możesz poświęcić serwerowi jedynie dwie-trzy godziny, czyli teoretycznie nic, wejdziesz, odpowiesz na kilka pytań, kilka razy posłużysz się komendą /kick, trochę po AFK'ujesz i koniec. W podpunkcie Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie wymieniłeś żadnych błędów jak i bugów co świadczy o Twoim braku brania udziału w życiu serwera oraz niewiedzy o jego obecnym stanie a jako gracz z ponad rocznym stażem i były Moderator który usiłuje wrócić do pracy powinieneś znać to na wylot. Podpunkt Wymień kilku członków ekipy: trudno mi skomentować, trudno mi zrozumieć co chciałeś udowodnić pisząc w nim XinfiniterX,adsone(xXSoniaXx),ThreeEyedMaster(co prawda administracja podobno ekipą nie jest ale warto wspomnieć),Puma_Poland,Marcinek7,Sune1984,shoga,LikeThatBoss ...

Gdy wszedłeś na serwer, pierwszy raz od kilku miesięcy i zauważyłeś iż nie masz dostępu do ulubionej komendy każdego Moderatora jak i Vice/Administratora /v oraz nie świecisz na zielono Twoja reakcja była bezcenna. Szkoda że nie mam już SS... Miałeś ogromny ból tyłka że ranga została Ci odebrana a gdy uświadomiłam Ci iż jest to tylko z Twojej winy ponieważ dłuższe nieobecności się zgłasza zacząłeś klnąć w moją stronę i każdego kto napisał chociaż kropkę skierowaną do Ciebie po czym stwierdziłeś iż jest to najgorszy serwer, najgorsza administracja i że nie ma po co tu grać.

Na TS'sie miałam okazję kilka razy posłuchać Twoich rozmów i otwarcie mogę przyznać iż w każdym zdaniu wypowiedzianym z Twoich ust było co najmniej siedem wulgaryzmów...
    Z tego co mi wiadomo, na serwerze nawet mając jeszcze rangę dość często używałeś tych oto wulgaryzmów na czacie prywatnym jak i globalnym a Twoja obecność wprowadzała nie miłą i napiętą atmosferę, nie tylko wśród ekipy oraz administracji.

Mogłabym jeszcze wymieniać i wymieniać jednak nie chcę nikogo skrzywdzić zbyt dużą ilością tekstu i negatywnych argumentów.
    Ode mnie wszystko. Pozdrawiam!

7. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Ja zmienię troche to co napisałem poprzednio - jestem na NIE.
    Po przeczytaniu i "oświeceniu" się trochę przez pozostałych. innych członków Ekipy i Administracji mogę stwierdzić iż nie włożyłeś nic dobrego w ten serwer. Tylko tyle mogę stwierdzić.
    Nadal tak naprawdę Cię nie znam ale 1,5 miesiąca nieobecności to trochę dużo - żeby nikt nie myślał, ja nie krytykuje tylko komentuje.
    Pozdrawiam,
    Lucklucky10

PS: Zapraszam! http://pl.chopincompetition2015.com/news/da488a79-70d4-422f-80fa-b2544f2a8856

Może nie widać ale pisałem z tabletu :p

Reklama
  8. Xarlaq

Xarlaq Użytkownik

Jestem na Nie

Za malo wchodzisz na serwer a nawet nie widac abys pomagal graczom. Jedyny plus jest to ze ogarniasz PvP i umial bys rozpoznac cheaty bo jedyny mod jaki ogarnia PvP to Marcinek7.
    A ostatnio jest duzo cheaterow...
    Jak bedziesz czesciej na serwerze i pomagal graczom to moze zmienie zdanie. :)

9. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page