Gra jest łatwa ... na pewno każdy zna jakiś dowcip a nawet suchara . Więc gra polega na tym że osoba opowiada dowcip związaną z kategorią która została nadana przez poprzedniego gracza Więc 1 kategoria dla 1 osoby : Blondynka
A więc Nie Znam Dobrych O Blondynkach To Powiem Suchara Blondynki Jadą Pociągiem Jedna Mówi -Patrz Jaki Piękny las Druga na To -Nie Widzie,Zasłaniają Mi Drzewa Kategoriaolicjanci
Policjant rozwiązuje krzyżówkę. Zatrzymuje się na haśle: "Największy ptak na trzy litery", pierwsza M. Chwilkę myśli, drapie się za uchem, po czym z dumą pisze: "MÓJ". Kategoria: Jaś
Pani do Jasia: - Jasiu znasz Mickiewicza, Sienkiewicza i Makuszyńskiego? - A czy pani zna Łysego, Grubego lub Zenka? - Nie... - To co mnie pani straszy swoją bandą?! Kategoria: Lekarz
@MrNoex, to już było.... Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, niech mi pan pomoże! Wszyscy mnie olewają! - Następny proszę! Kategoria: SnowS (XD)
Przyszła Snow do szkoły. Pani zapytała się klasy jak robi kotek. Miał miał. - Dobrze! - mówi pani. Pani zapytała jak robi koń. Ihaha ihaha - Dobrze! - mówi pani. Pani zapytała jak robi pies. Snow krzyczy: Poproszę dowód jazdy i ubezpieczenie! Kategoria: Polak, Rusek i Czech
Diabeł kazał Polakowi, Ruskowi i Niemcowi przynieść coś czarnego. Polak przyniósł czekoladę, Rusek węgiel. Diabeł kazał zjeść to, co przynieśli. Polak zjadł, a Rusek płacze i się śmieje. - Rusek, czego beczysz? - pyta diabeł. - Bo, nie mogę zjeść węgla. - A czemu się śmiejesz? - Bo Niemiec niesie ze sobą bandę Murzynów! Kategoria: praca
Gdzie pracujesz? - na odlewni. A co tam robisz? - wstaje rano, odlewam się i odę spać dalej. Kategoria: szkoła
Trwa egzamin. Profesor chodzi po sali i sprawdza, czy nikt nie ściąga. Nagle mówi: - Wydaje mi się, że słyszę jakieś szepty. Na to głos z sali: - Mnie też, ale ja się leczę. Kategoria: Teściowa xd
>Jaka jest najlepsza teściowa? >Teściowa na sto dwa- sto metrów od domu, dwa metry pod ziemią. Kategoria: Lotnictwo
Podczas lotu następują zakłócenia w pracy jednego z silników. Stewardesa uspokaja przerażonych pasażerów. - Proszę państwa, mój mąż jest kierownikiem ekipy lotniczej, która przygotowywała samolotem przed lotem! On jest bardzo sumienny, a poza tym wiedział, że ja będę leciała tym samolotem! - Na to jeden z pasażerów - A czy jesteście dobrym małżeństwem? - Kategoria: Informatyk
Skąd bierze wodę informatyk? - Z e-kranu (tak wiem, to już stare) Kategoria: XInfiniterX (pozdrawiam tego kto wymyśli sucharka)
Dlaczego nigdy nie powstał HalfLife3 i Left4Dead3, co Valve nie umie liczyć do trzech. Kategoria: Ty
Zima jest jak kobieta: pięknie wygląda na zdjęciach, ale w rzeczywistości wkurza już od samego rana. Kategoria: jedzenie
Gość do kelnera w restauracji: -Chciałbym porozmawiać z szefem kuchni. Interesuję mnie przepis na ten sos, którym były polane ziemniaki. -Tak panu smakował? -Nie, ale szukam dobrego kleju do tapet. Kategoria:Wojsko
- Czemu ten pluton tak krzywo stoi!? - pieni się kapral. - Bo ziemia jest okrągła - mówi jeden z żołnierzy. - Kto to powiedział!? - Kopernik. - Kopernik wystąp! - Przecież umarł. - Czemu nikt mi o tym nie zameldował? Kategoria: RoyalSteve
Spoiler: żart Miał król trzy córki. Postanowił je za mąż wydać. Dał każdej po strzale. Wystrzeliła najstarsza. Strzała wpadła do banku, a jej mężem został bankier. Wystrzeliła środkowa. Strzała wpadła do biura, a jej mężem został biznesmen. Wystrzeliła najmłodsza. Strzała wpadła w błoto. Podeszła młoda do bajora, patrzy a tam żaba. Standard. Od małego każdą królewnę uczą, co należy zrobić w takiej sytuacji. Nabrała powietrza w płuca i pocałowała żabę. Nic się nie stało. Nabrała powietrza w płuca i pocałowała jeszcze raz. Znowu bez efektu. Żaba mówi: - Widocznie jestem mocno zaczarowany... Trzeba będzie possać... Kategoria jasiu
Że co? XD Mama do Jasia: - Wiesz, ta dziewczyna, którą przyprowadziłeś, jest bardzo ładna i miła, ale wysyłając cię po osiemnastkę, miałam na myśli śmietanę. Kategoria: ThreeEyedMaster
Ta zabawa nie ma i nie będzie miała sensu doputy dopóki będziecie używać takich kategorii z dupy. Kategoria medycyna i słuźba zdrowia