Co masz do nazwy innej nie mogłem wymyślić <zasypia> A więc uwaga. Zabawa polega na tym, że osoba pierwsza piszę jakieś marzenie a druga je rozwala Wiem że kiedyś coś takiego było ale chce się jeszcze ten jeden raz niczym tabliczkę czekolady. Mógłbym zostać poetą No to zaczynamy Chce mieć Challengera w LoLu<kocham>
Zabijają cię Creepery (Bum bum bum i Ka Bum!) Chce zjeść kebaba Hear a magic symphony You and me Hear a magic symphony Just feel free itp...
Ze względu na nietolerancję wobec krajów arabskich w Polsce wszystkie budki z kebabem zamknięto, a niedobitki nielegalnych producentów spalono na stosie. Chcę pokoju na świecie.
Ale firma budowlana nie chce tego robić. Badum tsss Nie no wiem o co chodzi. Wybucha wojna bo Pazdan strzelił gola Włochom. Chcę mieć dziewczynę
Żadna cię nie chce. Booyah! Chcę, żeby cena Minecrafta spadła do jakiegoś rozsądnego poziomu (100 zł w porównaniu do niegdysiejszych 40 zł, o co tu chodzi?)
Ze względu na wiele przypadków zatrucia Quritto, ta potrawa została zakazana na czas nieokreślony w KFC. Chcę oryginalnego mc x)
Nabór do ekipy zostaje zamknięty. Nawet jeśli otworzą, to nie uchylą punktu a. Chciałbym, aby _Zielony_ dostał VA.