Dnia 5 Maja rozgrywka na serwerach craftapple zostaje zawieszona. Rozpoczynamy bardzo żmudny proces, jeżeli się powiedzie to zobaczycie komunikat o nowej edycji serwera survival, jeżeli nie to sami wiecie co. Jeśli uda się już z survivalem to być może zajmę się Creative, ale to na końcu. Zobaczymy jak będzie. Prawdopodobnie wykonam całkowitą czystkę, możliwe że wyczyścimy uprawnienia i rangi. Permissionsex nie jest już od dawna wspierany, na pewno nie działa na 1.13 i 14. Ciężko pisać o tym co będzie, ale możliwe jest całkowite zamknięcie CA i otworzenie nowego rozdziału, na czysto. W takim przypadku nic się nie ostanie, nawet hasła i konta. Aktualizacja 03.05.2019 Zapraszamy na zakończenie 10 edycji serwera Survival w niedzielę o 18:00
Nick CreepuGaming dostanie UNBANA? WCHODZĘ W TO))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A tak na poważnie to popieram taką czystke. Lepiej żebyś popracował nad tym serwerem dłużej i ta przerwa trwała nawet miesiąc i zrobił to porządnie a nie taki byle apdejt. Powodzenia i liczę na dorodne owoce
Mi działał Pex na tych nowych wersjach, jeśli nie działa tobie, użyj LuckPerms, lub kup za dolara PowerfullPerms. Mogę ci ją pobrać
Przeciez na CV tez sa resety wiec nie widze powodu zeby plakac. Na kazdym serwerze tak jest a tutaj wszystkich bola nosy(XD)
Z tego co ja rozumiem to na chwilę obecną są tylko 2 wyjścia : - Nowa edycja serwera, wszystko od nowa. Ogólnie restart. - Serwer nie wiem, zniknie. Ale ja tam za bardzo nie rozumiem tej całej sprawy więc proszę nie polegać na moim zdaniu.
Jeżeli wyrobicie się do 17 maja można właśnie w ten dzień tzw. w sumie historyczny [Ponieważ właśnie 10 lat temu 17 maja 2009 roku powstał minecraft] zrobić otwarcie serwera/serwerów. Sądzę że to mało czasu ale dla chcącego nic trudnego!!!!
Nie sądzisz, że fajnie byłoby stworzyć temat "Ankiety" i wysyłałbyś tam jakieś zdjęcia z prac na serwerze oraz ankiety, np. o to, czy ma być sklep aukcyjny itp
Tak, będziecie dawać jak największą ilość absurdalnych pomysłów, a potem narzekać na to, że administracja nie działa