[PodanieTS3] ZiomeczekPRO (Ziomeek112) 1. Nick: ZiomeczekPRO (Ziomeek112) 2. Wiek: 12 lat 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: jakieś 1,5 godziny 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: niestety nie gram 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: jakieś 1,5 miesiąca 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: nie 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: tak 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kacper mam 12 lat chodzę do 6 klasy moim ulubionym przedmiotem jest j. Angielski uwielbiam biegać i jeździć na rowerze oraz uczyć się, czasem lubię pokorzystać z laptopa od razu jak dowiedziałem się o serwerze TS to pomyślałem, że może wejść i zobaczyć ten serwer spodobał mi się i spytałem się Pomocnika czy jest rekrutacja powiedział, że tak w ten sposób teraz piszę to podanie 10. Dlaczego Ty: Według mnie jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, gdyż jestem miłą i pomocną osobą 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Właściciel XInfiniterX Administrator xXSoniaXx Kruku 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: - Pomagał innym - wykonywał polecenia wyższych rang - gdy ktoś wejdzie na kanał pomocy to pomogę - kiedy ktoś będzie łamał regulamin to porozmawiam z nim łagodnie, lecz stanowczo o tym, że regulaminu nie łamie się 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: tak, uważnie przeczytałem regulamin serwerów CraftApple Network
Ja ja lubię komentować podania No to na start powiem, że masz niską aktywność na forum. Punkt 4: Jak nie grasz na serwerach CraftApple to po co chcesz zostawać pomocnikiem? Punkt 9: Jesteś jak moja pani z techniki. Piszesz bardzo długie zdania, które powinny być rozdzielone na kilka mniejszych. Punkt 10: Ja w tobie miłej osoby nie widziałem, pomocnej też nie a co dopiero to odpowiedniej osoby. Punkt 13: No może tam coś czytałeś ale tak średnio. No błędów tutaj nie ma aczkolwiek duży minus za brak czasu na serwerach CA. Jestem na NIE @EDIT: Powiadasz? Nie grasz na serwerach CraftApple i to jest 'Mały błąd'? Weź ty się zastanów nad tym co piszesz, i nie nabijaj postów
Nie czytając, przyznaje się bez bicia. Dziś lub jutro będzie reset ts3, wiec nie ma sensu aktualnie na rekrutację.