MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

zuzitka464

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by fizia464, 30 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fizia464

fizia464 Użytkownik

Imię: Mam na imię Zuzia
    Dokładny nick w grze: Zuzitka464
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W gdze przebywam 4-5 godzin dziennie. Najczęściej na creative i skyblock
    Data urodzenia:04.01.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft zaczęłam grać w 2014 roku. Zaczęłam od wersji 1.5.1
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CA zaczęłam grać w 2015 roku. (Dosyć często byłam offline lecz teraz się to zmieniło).
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, 2 razy byłam moderatorem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jeszcze nie wiem.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki:
    Pomocnik powinien pomagać graczą gdy czegoś nie wiedzą i pomaganie administratorom w ograniczaniu czatu.

Komendy:
    Pomocnik ma dostęp do komend: /mute nick czas - wycisza [/color]gracza np. na 24 godziny. /kick nick - wyrzuca gracza z serwera
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ przestrzegam regulaminu i umiem dogadać się z graczami.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spytam o powód konfliktu, następnie rozmawiam z nimi na /msg A gdy będzie to konieczne użyję 1 z komend pomocnika.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak :) Dogaduję się z graczami.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Zuzia i mam 14 lat. Jestem pomocna, sympatyczna i miła. Rzadko się denerwuję. Mieszkam we Wrocławiu a moim hobby jest rysowanie i zajmowanie się zwierzętami. Wszyscy mówią na mnie fizia ponieważ prawie wszędzie się tak nazywam i z tąd to przezwisko.
    Określ swoją dyspozycyjność: Spędzam na tym serwerze dużo czasu. W trakcie roku szkolnego najczęściej w piątki, soboty i niedziele.
    Umotywowanie podania: Starałam się pisząc to podanie. Mam nadzieję że mi się uda i będę próbowała :)

Reklama
  2. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Podanie trochę ściągnięte ode mnie ...

Ale widać, że się starałaś ;)

Nie ma sensu mówić oceny :p

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Nie minął miesiąc od poprzedniego podania.

Nowe konto na forum != nowa osoba.

2 dni temu:
    Data urodzenia: 04/01/2003

Dzisiaj:
    Data urodzenia:04.01.2002

No ładnie się bawisz.

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

NIE, multikonto.

5. fizia464

fizia464 Użytkownik

JAKIE MULTIKONTO? HATA_YOU NIE KŁAM TO MOJE KONTO JAK MOŻESZ TAK ŚCIEMNIAĆ?

6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Do tego, co napisali towarzysze powyżej przytoczę historię postów na forum z tego konta (program do "ss" nie działa, więc przepiszę).
    Pierwszy post jest pod podaniem _KoteQ_: Nieuzasadniony hate, ocena na nie.
    Trzeci post jest pod podaniem _KoteQ_: Nieuzasadniona ocena na tak.
    Czwarty post jest nade mną: Caps Lock, wypowiedź bez głębszego sensu, nabity post pod własnym podaniem.
    Drugi post jest podaniem. Podaniem pokopiowanym, tylko trochę pozmienianym.

Osoby na takim poziomie niekontrolowanej niestabilności psychiczno-emocjonalnej moim zdaniem nie są dobrymi kandydatami na stanowisko pomocnika.

Jestem na nie. Nie polecam, Magda Gessler

7. Xymor

Xymor Skrzydlaty

http://craftapple.pl/forum/thread-8402.html

Miesiąc trzeba czekać przed złożeniem kolejnego podania. W twoim przypadku? Powinny to być dwa miesiące. Ochłoń, wrzuć na luz i pomyśl nad sobą :/

Potem myśl o randze

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page