Jest na odwrót - ty jesteś debilem, który w klockach robi dramę z niczego, po czym udaje pokrzywdzonego. A ja po prostu staram się dobrze bawić, tyle. To, że czasem się wygłupiam, to nie oznacza że jestem takim idiotą jak ty. Have A Nice Day.
Typie, pokaż chociaż mi jeden dowód, że jakąś niby dramę zrobiłem. Jeśli starasz się dobrze bawić to wyłącz tą jednostkę centralną i pobaw się swoim rodzeństwem czy kolegami z klasy w jakieś gry planszowe lub idźcie grać w jakąś grę sportową na podwórku, ponieważ to co wypisujesz w internecie, na tym forum oraz poza nim, pokazuje jak bardzo jest wysoka twoja "dorosłość" i szacunek do innych ludzi.
Nie rozumiem również jaki jest sens dodawania do polskiego zdania, jedno angielskie. Jak chcesz to możemy pobawić się w "Kto najwięcej użyje tłumacza Google".
Dowód? Ta konwersacja. Zupełnie bez żadnego powodu nagle zacząłeś mnie atakować, ale przecież tobie wszystko wolno. Akurat formę rozrywki potrafię sobie sam zorganizować, o to się nie martw. Co do reszty - osoby twojego pokroju nie zasługują na szacunek ani nic w tym stylu, dojdziesz do tego sam dlaczego.
Mówisz o "dorosłości", kiedy sam nią się zbytnio nie wykazujesz robiąc to, co robisz.
Komenatrze na profilu napisane przez ItzExplodd