Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
!
Kurcze a ja zawsze myślałem, że ty jesteś niezniszczalny, rób, co możesz, w miejscu, jakim jesteś i z tym, co masz.
Pierwsza lekcja, nauczycielka pyta Jasia: - Jak masz na nazwisko? - Moje nazwisko symbolizuje to, co pani codziennie wkłada do buzi. - Nie...
Nikt Ci nie kazał się rozbierać przed obiektywem.
Taką osobę powinno się dawać jako wzór, dla obecnej ekipy, jak i równie dla administracji ;) Powodzenia w życiu prywatnym, nie mogło również tutaj...
Orgazm
Zanim przejdę, do jakich kol wiek wniosków to mam zapytanie mianowicie, kilka miesięcy temu na forum się „pożegnałeś z nami” jesteś pewny, że to...
Również się wypowiem :). Większość waszych komentarzy jest zbędna, carlag opisał dokładnie przebieg zdarzeń, wystarczy go porównać z filmem,...
Mądralo, zamazałeś na screenie, ale i tak w skardze podałeś... Wyślij nick do osoby, która będzie rozpaczać skargę, a tu edytuj.
Bardzo przyzwoita osoba :).
He who loves practice without theory is like the sailor who boards ship without a rudder and compass and never knows where he may cast.
Tyle mam do powiedzenia. [Edycja] Nie będę oceniał podania, bo nie ono tu jest stroną, tylko jaką jesteś osobą. Chyba większość się już na...
Ze zrzutu ekranu można wywnioskować, iż sama pisałaś z ową osobą na temat tego serwera. @GallusXD nazwa również podchodzi pod wykroczenie.
"Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy." Żegnaj.
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość. Administracja zlekceważyła, proszę o to skutki. Społeczność, zamiast przybywać...
I dla starego Hate`a miejsca brakło.
Przedstawiony dowód przez nadawcę został poddany obróbce graficznej, co już skutkuję odrzuceniu skargi.
Jest renifer i bałwanki. Śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe, a prezenty odlotowe.
To nie błąd tylko komunikat. Napisz na support, ze ktoś Ci wrzucił do eq przedmiot, który ma magiczne właściwości i nie możesz wejść na owy...
Chyba tak. BrZ