Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Masz dowody spoko ale ja nie posiadam xraya że chcialem pokopac bo dalej sie niedalo bo światło bekona nie dociera to niżej wkopalem sie
Nick z gry:Kuba5466 Data:03 01 2019 Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Xray Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Dostałem bana za Xray prosze o odwolanie...
1.CookieMonsterPL 2.Akasukii 3.Survival 4.11.06.2018 11:56 5.Obraza 6.https://prnt.sc/jtkt3z
1.Nick w grze:CookieMonsterPL 2.Nick oskarżonych:soktaga_ rxfxlpl 3.Server survival 4.Przybliżona data:30-05-2018 5.Opis wykroczenia : Obraza...
HALYNKA ZRÓB MI TEJ KAPUCZINY
TAGI zajety pracowity kibic mc ca kuki legionista
Kiedy wszedłem na serwer zobaczyłem że nie mam osadników biegały sobie na mojej działce (działka była ogrodzona i bardzo dobrze oświetlona...
willagery mam gdzies ale golemy po to byly zeby ich chronic a wgl mam soja z kalakiem to mu pomogłem :p
heheheh bekowe wiesz <33333333333333333
Cześć ty Cookie chciałbym powiedzieć że odchodzę z kilku przyczyn (długie historie) chciałbym podziękować graczom za mile spędzony czas:...
1.Estetyka 2.Ortografia 3.Jak Ciebie widzę na forum to 1 na milion 4.Pierwszy raz widzę twój nick 5.Niepotrzebnie dodałeś godzinę i datę...
eh bo admin wiesz
SZCZĘŚĆ BOŻE
Ja jestem na tak ładne podanie według mnie zasługujesz na pomocnika :D
1.Mam na imię Kuba. 2.Najczęściej przebywam na mc.craftapple.pl Survival 3.Urodziłem się 15.03.2007 roku (wiem jestem bardzo młody) 4.Rozpoczełem...
Sorry ale to napewno nie Crytal w wiesz ze np na serwerze innym to tez moze ktos miec taki sam nick niewiem po co powstał ten komentarz
Jazminola a ja się z tobą nie zgadzam :)
Co cos sie stało XD cos sie pali XDDDDDDDDDDDD
Elo pandy som superaśne
Cheater _AkaMurdeRrX Survival Data 05 luty 2018 Czituje np bije plecami (KillAura) bije z 4-6 kratek