Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Jakieś screenshoty może, bo nie mogę bez nich działać?
@ItzExplodd przepraszam, ale nie rozumiem co według ciebie jest nie tak w tym zdaniu, wytłumaczysz mi?
[ATTACH]
Jaki jest ulubiony prezent dla nauczycielki od angielskiego? * bierze szklankę wody * Present Perfect
pora umierać
obraziłem cię, mówiąc, że napisałaś coś nieśmiesznego?
nieśmieszne, meh
To = Powiedz PiS, żeby wycofali niedziele bez handlu bo na tym świecie są Janusze Chyba nie muszę mówić, że przeciw UB
aha, czekam na kolejne mk z tekstem ''jestem nowa''
fejkową z neta?
nie jestem głupi, ty jesteś crytal
elo crytal
żegnaj plusiku od three
Elo. Masz u mnie plusa za to, że jesteś spokojna, pomimo prowokacji tej żmii Crytal. Jednak nie mogę być na tak w twojej kandydaturze. Niestety...
ISP - Internet service provider (pol. dostawca usług internetowych)
Jak chcecie to zrobię wam pojazdy, bo jeden mam i się znam. I to nie takie stojące, tylko takie co będą się ruszały w cztery strony
@RealNegatiVver322 Nie serwer, tylko maszyna która napędza OpenCreative. Chyba, że mówiąc 'serwer' miałeś na myśli 'serwer OpenCreative'. Co do...
Poproszę o dopisanie mojej osoby na listę
Jak masz na drugie imię? Nie mam Twoja ksywka? Ściąga Ile centymetrów mierzysz? 168 Jaki masz numer buta? 41 Jaki masz znak zodiaku? Baran ( i...
Dobra, te uczucie zwyciężyło. Tak tęskniłem za tym serwerem, że postanowiłem wrócić, lecz pod innym nickiem. Od dzisiaj w grze melduje się pod...