Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Witaj, ziomekxp! Czas ocenić Twoje podanie pod każdym względem :> Start! Chodziło o tryb (Survival, Creative, SkyBlock, SkyWars) Noo,...
1. PvP ! 2. Frytki czy Hot-Dog?
Dla niektórych np. dla mnie - byłaby to bardzo ciekawa i zabawna propozycja. Uwalniać swoją kreatywność i te sprawy, dodatkowo zdobywać...
Bany za wylogowywanie są już nieaktualne, aczkolwiek ban to ban co wiąże się ze złamaniem regulaminu. A w dodatku dostałeś go drugi raz, no...
Witaj, SnowSGirlFun Ty chyba już na wylot znasz moją ocenę... ^^ -Aktywna na forum i w grze, -Pomocna, -Zabawna, Chyba wiadomo, że tak!
A wiesz, że ten MrKrasnal mógł przecież wypić miksturę siły i zadawać Ci więcej obrażeń lub gracz bartek98 atakował Cię za pomocą mikstury...
1. Musiało paść to pytanie bo luki to Nasz ukochany matematyk <3 Jasne, że polski xD 2. Misie czy lalki ??
1. Bagietki, hihi. 2. Jazda rowerem czy jazda samochodem?
1. Wzwyż, skacze po 1.40m (jest się czym chwalić). 2. Super ciągnik czy wystrzałowy traktor?
Witaj Kundzia_Gaming! To zamiast przeciągać wstęp przejdę do konkretów :) Mogłaś zastosować BB-Code co sprawiłoby, że podanie stanie się...
W końcu udało Ci się stworzyć podanie ;) Tak więc... zaczynajmy! Ostatni punkt skopiowany w większej połowie. Opis Twojej osoby to jedyne 4...
Cieszę się, że próbujesz przeprosić wszystkich za to co zrobiłeś. Publicznie, z szacunkiem i należytym honorem. Z moich prywatnych obserwacji...
Propozycja jest dość przydatna, aczkolwiek lepiej nie wprowadzać większego zamieszania i wszystko zrobić raz, a dobrze. Takie stopniowe zmiany...
Czerwony
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Vanderiel 3. Serwer: (np. survival/creative) : Survival 4. Przybliżona data: 11:56...
Cieszy mnie fakt, że jestem jednym z powodów dla którego pobyt na serwerze staje się dla Ciebie bardziej radosny i przyjazny. Tak więc witaj!...
W mojej głowie pojawiła się myśl, aby zabezpieczenia działki można by samodzielnie konfigurować. Tak jak na SkyBlock'u.
1. A ja wiem, obaj wymiatają :D 2. Budyń czy kisiel?
(Gracz Tygryskowy nie chciał poświęcić chwili, aby zapobiec temu problemowi mimo mojego wcześniejszego upomnienia)
To jest genialne! Nie jeden gracz chciałby spróbować swoich sił w wyścigach konnych, aczkolwiek istnieje parę problemów, które stają na drodze...