Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Ta? A co powiesz o tym, że grałem na serwerze na takim nicku jak obecny, a także byłem przez 4 miesiące pomocnikiem? Nikt nie miał wtedy z tym...
O biednym Nazilu nikt nie pomyślał :( Ano tak bo się nie zmieszczę :D:D:D
Jak dla mnie nie widać przeszkód w kwestii UB, skoro żałujesz tego co zrobiłaś. Na tym serwerze/forum są osoby które robią/robiły znacznie gorsze...
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.. jak można być na tyle głupim, żeby najpierw napisać jakieś bzdury i kłamstwa w podaniu, a w momencie zostania...
Przepraszam bardzo.. Po pierwsze co to jest: https://scr.hu/4r46vL i czego dotyczy. Po drugie Przepraszam bardzo, było to zdanie z podtekstem,...
A przepraszam bardzo, gdzie ja się tutaj dowartościowuję? Informacja też nie jest myląca, ponieważ określa faktyczny stan rzeczy. Pomijając to,...
Wchodzę sobie na forum, patrzę na wiadomości i widzę to: https://scr.hu/ryonyw I tu nasuwa się pytanie: jakim prawem? Na forum jest setki...
Spotkał Cię niesamowity zaszczyt, mianowicie Twoje podanie oceni legenda tego serwera, były pomocnik, rekordzista pod względem banów na TeamSpeak,...
Od Ciebie na pewno nie :D
Jak zwał tak zwał XD
Z racji, że jest ostatnio na forum zjawisko pt " nie mam się komu wyżalić" stwierdziłem, że otworzę własną działalność pt. "Telefon Zaufania". W...
Odrejestruj konto i zarejestruj z powrotem.
Nick w grze: Nazilord24 Nick oskarżonego/oskarżonych: ThreeEyedMaster Serwer: forum Przybliżona data: 13.10.17 Opis wykroczenia: Bezczelny odkop...
Tak to jedno z miliarda moich kont.. :joy: pat277 XD
Już sobie to wyobrażam. "O Potężny Geju! Przyjmij moje najszczersze przeprosiny!" XD
OFICJALNIE OŚWIADCZAM ŻE TEŻ REZYGNUJĘ XDDDDD
Gówno
Przepowiednie się sprawdzają #Prorok
Owszem pisałem pod prośbą o UB coś takiego, lecz ta prośba jest z przed kilku miesięcy. Jeśli naprawdę nie masz argumentów i musisz podpierać się...
Błądzić jest rzeczą ludzką Marcinie. Zobacz jak łatwo jesteś w stanie mnie ocenić, na podstawie wydarzeń z zeszłego roku. Mówisz, że jesteś...