Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Crytal dobrze mówi, a po za tym po co się unosisz? Wyraziła tylko swoją opinię, którą i ja potwierdzam. Po za tym nie nabijaj postów pod podaniem!...
Jestem na tak, przemyślała swoje zachowanie i zasługuje na ub, pozytywna osoba. Pozdrawiam Ciapsoon! c:
Polecam zapoznać się z tym <https://craftapple.pl/forum/threads/wzór-skarga.1198/> ,ponieważ skargi bez tego wzoru nie są rozpatrywane....
Robię sobie krótką przerwę od mc bo mam strasznie dużo nauki powrócę niedługo! c:
Jestem za. I Rambo dobrze mówi walki w żelaznych setach były by lepszym rozwiązanie. I oczywiście biorę udział! Pozdrawiam Ciapsoon! c:
Rok to wystarczająco długo :) Jestem za UB! Pozdrawiam Ciapsoon! c:
Zabiję XD Ciapsoon
-Podanie nie estetyczne, wszystko się zlewa. -Miało być 5 ROZBUDOWANYCH zdań, a nie coś co można zawrzeć w jednym zdaniu. -Zerowa aktywność na...
Nie wcisnę xd 100MB/s wystarcza XDD Masz dziewczynę, ale każdy się z Ciebie śmieje, bo jest brzydka. Ale się bardzo kochacie xd
-Nie napisałeś na jakim serwerze grasz. -Miałeś wypisać uprawnienia i obowiązki pomocnika a nie same uprawnienia. -Miałeś napisać 5 ROZBUDOWANYCH...
Nie Snow?
-Zerowa aktywność na forum. -Podanie mało estetyczne. -Byłeś karany. -Podlizywanie się: Umotywowanie podania: Serwer mc.craftapple.pl ma bardzo...
-Podanie niezbyt estetyczne. -Miały być rozbudowane zdania. -Zerowa aktywność na forum. -Miałeś poczekać 3 miesiące, ale przy tym grając na...
Chyba nie za bardzo mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o to, że gracz ten cały czas był upominany i kickowany. No ale ok jak tak uważasz. Dla mnie...
1. Nick w grze: Ciapsoon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kacpertokrecik 3. Serwer: survival. 4. Przybliżona data: 06.09.2017 godzina 18:30. 5....
Wypadł ci set 4/3! Wrzucam monetę c:
Nie :D Carlag?
Nie c: Snows?